Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek vele, ha ezt tudnátok meg a lányról?
Alakulgat egy kapcsolat kóztem és egy lány között. Elmondott egy számomra eléggé befolyásoló dolgot, és nem tudom, hogy így is szeretnék-e vele együtt lenni. Mind a ketten fiatal "felnőttek", 21 évesek vagyunk. Egy városban lakunk, de nincs közös ismerősünk, de inkább ő mondta el, minthogy mástól tudjam meg. Nem tudja, hogy hány embert szerzett róla tudomást.
Egy házibuliba hívták meg, pont a hétköznap szakított a barátjával. A szakításra, a részegségre, illetve arra hivatkozva, hogy a szakítás miatt a szakítást megelőző héten már nem akart együtt lenni a sráccal, így már kívánta is a szexet. Őszintén megmondta (ő megfogalmazása), hogy maximum fél perce kezdhette el az orált, amikor rájuk nyitott valaki, így abbahagyta, nem lett végül több belőle. Hozzátette, hogy annyira részeg volt, hogy semmire sem emlékszik, másnap mondta el neki a nővére, akivel közben beszélt telefonon, mert kitudja miért felhívta, de próbálta lebeszélni, de nem tudta... Szóval semmire nem emlékszik, szégyenli magát, emiatt 1 éve nem volt buliban és nem is ivott.
Szeretem, de ez nekem nagyon kiabrándító volt. Számára is rossz élmény, mert nem emlékszik semmire, mástól tudta meg, és biztos megtett volna olyat, amit részegen nem. Nem tudom, hogy ez mennyire volt őszinte, bár szerintem az... Szóval csak azért mondta el, hogy inkább tőle tudjam, mint mástól, szeret engem, azt akarja, hogy ez ellenére is fogadjam el őt, mert velem szeretne lenni, és gondoljam at az egészet.
Sokkal kevésbé szégyenli mint hiszed. A sztoriját is baromira.kiszinezte, és több pontban tudatosan hazudik neked.
Ezen gondolkozz, ne azon amit csinált.
Simán megeshetne megint.
Hát, ha engem is lecidázott volna, akkor talán, de így már inkább én sem. Miaz, hogy mást csak úgy leszop, én meg udvarolgassak neki ?! Elmegy ám az ilyen a...
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!