Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztünk a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk a barátnőmmel, dühből a lányok terén sikertelen múltamat vágta a képembe, nagyon rosszul esett, utólag megbánta, de nagyon fájdalmas a tüske, mit csináljak? 25f

Figyelt kérdés

ő életem első barátnője élettársa..fogalmazzunk így, 1 éve vagyunk együtt

előtte sajnos sosem jöttek össze a próbálkozásaim, mindig ügyetlen voltam a lányokkal..iskolás koromtól kezdve sosem volt tökéletesen helyén az önbizalmam..szóval nekem ő az első, neki volt előttem három kapcsolata

pár éve ismerjük egymást és tavaly ilyentájba döntöttünk úgy, mivel szingli volt ő is, h mi lenne ha megpróbálnánk együtt..szerelmes vagyok, de ez övön aluli tökön rúgás volt részéről

a veszekedés apróság miatt fajult idáig, konstruktivan érveltem és nekem volt igazam be is vallotta utólag, azért vágott vissza ezzel, h nyerjen a vitában, de már megbánta, csakhogy nagyon fáj mert tudja, h nálam ez achilles sarka sebezhető pontom

szörnyen érzem magam, üresnek..mintha kitépték volna a lelkemet..nagyon rossz

2018. máj. 9. 08:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"szörnyen érzem magam, üresnek..mintha kitépték volna a lelkemet..nagyon rossz" Lehet, de (sajátmagad által leirtak szerin is!!!) IGAZ! Akkor visszasirod az egyedüllétedet vagy mi van?
2018. máj. 9. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Szoktak erre az oldalra durva párkapcsolati problémákat kiírni (megcsalás/megfélemlítés/manipuláció/fizikai erőszak) amiknél tök jogos szakítást tanácsolni, de egy ilyennél?

Egyszer legyen egy rossz elszólása a csajnak 1 év alatt, és ezért szakítsanak? Néha indulatból, meggondolatlanul mindenki odavág valami hülyeséget a másiknak, szóval ha egy ilyenért szakítás járna, akkor garantáltan soha senki nem jutna el a házasságig.

Kérdező, a barátnőd beletaposott az érzékeny pontodba. Ez most bántja az önérzetedet (meg azok önérzetét is rohadtul bántja, akik itt emiatt bitófára küldenék őt) de szakítanál egy ilyen miatt? Ha igen, akkor szakíts, de ha nem, akkor tedd túl magad rajta.

2018. máj. 9. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Csináld, amit szeretnél. Ne gondold, hogy a következő kapcsolataidban nem lesznek hasonló helyzetek. Jó példa a barátnőd és az itteni felhasználók többsége, akik megírják, hogy ők milyen intelligensek és komolyak, aztán pár hozzászólással később anyáznak.

Egyszerűen az emberek többsége egy tuskó, csak próbálja elrejteni.

2018. máj. 9. 15:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi a párommal két éve vagyunk együtt. Vágtunk már mi is durvát egymás fejéhez, de olyankor a harag beszélt belőlünk és utólag mindig marhára megbántuk a dolgot.

Hidd el lesz ilyen még több is.

Igazából nem az a lényeg, hogy egyszer a fejedhez vágta-e ezt, hanem az, hogy ezek után is fogja-e. Mond meg neki, hogy többet ne vágja azt a fejedhez, hogy bénáztál a nőkkel. Ha soha többet nem sért meg ezzel, akkor valószínű ő is érzi, hogy ez már a határ feszegetése. Viszont ha még egyszer a fejedhez vágja, az nem jelent jót.

Csak egy példa nálunk: Egyszer kicsúszott a számon, hogy koszos a lakás, párom ezen borzasztóan megsértődött (neki a gyengéje a takarítás), mondta, hogy soha többet ne mondjak ilyet. Megértettem, azóta nem mondom, ha rákérdez akkor sem.

25N

2019. aug. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!