Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja a szunetet?
Figyelt kérdés
parommal 7 honapja jarunk erre egy hete azt mondta legyen szunet, en most elegge elhanyagoltam a tanulast es tanulnom kell, minden percet ki kell hasznalnom, kerdeztem tole miert akar szunetet erre azt mondta ,hogy nembiztos benne hogy bele akar vagni ebbe akomoj kapcsolatba, mert ha egyszer szakitunk akkor nagyon fog fajni neki meg hasonlo duma, azt mondta hogy ertsem meg ot, meg ami legjobban piszkal hogy azt mondta hogy en is meg o is lehet massal, en ezt nem veszem be, baratja mondta h hallotta h szuneten vagyunk h EN BIRJAK TANULNI, mikozbe nekem nem ezt mondta, amugy 1 honapot adtam neki, h gondolkozzon, szerintetek hagyam ott? koszi szepen elore is a valaszokat! :)2010. jún. 14. 09:51
1/10 anonim válasza:
az én exem is mindig szünetet tartatott,de nem azért h nekem jó legyen,elhiheted...és mindig szakítás lett a vége.
2/10 anonim válasza:
Aki nem akar komoly kapcsit attól mit vársz? Szerintem hagyd ott.. Vagy közölte volna az elején, ne 7 hónap után..
3/10 A kérdező kommentje:
hat sajnos en is azt hiszem h ennek is az lesz a vege, de akkor miert hordja anyaklancot amit vettem meg a telojan is ketten vagyunk kint, tegnap is eljott hozzam, azota mar 3szor voltunk egyutt, nekem ojan mintha nem is lenne nagyon szunet...... de szerintetek is szakitas lesz a vege? ha mar egy fiu szunetel... ja meg jut eszembe, mindig egyutt voltunk, szinte egesz nap nalam volt, baratait mindig lerazta, lehet hogy ez is oka, emlitett ijet is. meg szombaton o eleg koran elment haza, es vagy 1x hivott hogy hol vagyok, kivel es mit csinalok, minden fel oraban... ezek biztato jelek, csak lehet hogy megis rosz vege lesz.. :(
2010. jún. 14. 10:01
4/10 A kérdező kommentje:
hat 7 honapig minden rendben volt csak az utolso honapban kissebb veszekedesek, de azok atlagosak, lehet hogy kissebb szabadsagra van szuksege.... nemtudom mar mit akar, most rajta mulik, mindent megtett ertem, szinte meg kijott elem suli utan h hazakiserjen, minden nap, szombatonkent is mindig eljott ertem varos elott..... es ez most igy hirtelen?!
2010. jún. 14. 10:04
5/10 anonim válasza:
fiatal...és nem bírja a kötöttséget,megijesztette h ez tényleg komoly...az én exem mai napig hordja a tőlem kapott gyűrűt,stb...szóval ez nem annyira mérvadó.
6/10 A kérdező kommentje:
18 eves, en 16....
2010. jún. 14. 10:07
7/10 anonim válasza:
az én exem 20évesen is szünetelt egyfolytában...nekik durva lekötni magukat ilyen hamar.
8/10 anonim válasza:
Ha közben mindketten lehettek mással, akkor a valódi ok ez. Így nyíltan szórakozhat másokkal is, majd nyugodtan hivatkozhat arra, hogy dehát épp szünet volt.. Ne hidd el a körítést...
9/10 A kérdező kommentje:
Hat igen en is erre gondoltam, most penteken, szombaton nem volt senkivel, dumalt egy csajjal de max 20 percig aztan ott hagyta..... am a csaj bnom volt, szoval biztos nem akart tole semmit.... de sajnos szombaton talalkoztam veletlensegbol az egyik exemmel, es hat, elcsattatnt egy csok.... nemtudom hogy birtam megtenni, anyira buntudatom van, elmongyam neki?
2010. jún. 14. 10:28
10/10 anonim válasza:
na most szakíts...te se vagy egy angyal.mit vársz tőle akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!