Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kivagyok! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Egyre jobban eluralkodik rajtam a betegségem és egyszerűen kikészülök tőle.
Most is minden előjel nélkül kibuktam. Először sírtam, utána begurultam és összetörtem egy tükröt.
Nagyon szeretem a párom, de félek, hogy egyre kevésbé fogja tűrni az ilyen kirohanásaim...
Nem akarok vele szakítani, mert mindketten nagyon szeretjük egymást, de annyira szégyellem és gyűlölöm magam amiatt, hogy nem tudom kontrollálni az érzéseim, hogy egyszerűen nem merek vele lenni. Pedig nagyon hiányzik :(
(Se pszichológus, se pszichiáter nem tud segíteni(probáltam mindent))
#szex #szerelem #magány #probléma #párkapcsolat #szakítás #agresszió #mentális betegség #Borderline #züllöttség
2018. máj. 4. 23:04
11/15 A kérdező kommentje:
Rosszabb
Borderline :(
2018. máj. 6. 23:06
12/15 anonim válasza:
Itt szeretnél komoly válaszokat kapni? :)
14/15 A kérdező kommentje:
#12 mikor az ember el van keseredve mindent kipróbál. Még azt is GYIK-en komoly válaszokat kapjon.
2018. máj. 9. 16:50
15/15 anonim válasza:
Utoljara jol irtad kedves kerdezo, en is tenyleg ugymondhatom h a lelkemet mar osszetortek nagyon sokszor es a mai napig innen a gyik rol is megoldast keresek, es itt kerdezek en is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!