Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy felső- vagy középkategóriás férfinek alsókategóriás barátnője van?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka, hogy kevéssel is beéri?

2018. máj. 2. 18:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9. Már hogyne lennének kategóriák. Természetesen akinek nagy az egója, az Istennek érzi magát, viszont a környezete úgyis belerakja a megfelelő kategóriába. Én magam egy középkategóriás embernek tartom, semmi különleges extrával nem rendelkezem, mind külsőleg, mind belsőleg. Nem is értem, miért sérti egyesek lelkivilágát, ha kategóriákat emlegetünk...kissé álszent hozzáállás.
2018. máj. 2. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is sok ilyet látok.
2018. máj. 3. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#11. Nem álszent. Csak van annyi intelligencia bennem, hogy nem kategorizálom minőségileg az embereket, mint valami minőségbiztosítási ellenőr. Mert semmit sem jelent, hogy hogy néz ki az adott személy. Ettől Ő még nem lesz "csúcskategóriás", maximum szép. Ettől még lehet egy szánalmas lelki citrom, vagy egy rettenetes ember. Egy ember nem a külseje, az csak egy része. Ezért értelmetlen. Mert mindegy, ki hogy néz ki, amíg emberileg nem vonzó, engem nem fog meg semennyire.
2018. máj. 3. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Pedig van a mondás, ép testben ép lélek...
2018. máj. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!