Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszoktatni a páromat az undorító szokásairól?
Átérzem, nekem volt anno egy olyan barátnőm aki reggel nem mosakodott, engem nagyon zavart és kijelentette, hogy nem is változtat rajta.
Ha zavar és nem változtat rajta, akkor szerintem lapát. Gondolom azért van nem egy ilyen igénytelen dolga.
Megmondod neki, hogy vagy befejezi a gusztustalankodást vagy csinálja egyedül!
Ebben szerintem semmi bonyolult nincs.
Vagy tán könyörögni akarsz neki?
Napi egyszer megmossa, meg nyilván mielőtt találkoztunk szintén megmosta, csak most, hogy összeköltözünk elengedte magát. Mikor cigizett büdös volt a szája, nem bírtam vele csókolózni volt, volt hogy napi 4-szer, 5-ször is megmosta, csak hogy csókolózzak vele végre (nem mintha sokat segített volna).
De attól még, hogy minden este megmossa a fogát a reggeli lehelete akkor is büdös marad.
Aki azt mondja, hogy ezek a dolgok ismerkedésnél kiderülnek, annak vagy van egy üveggömbje, vagy boszorkány, jövőbelátó, stb.
Leszoktatni egy felnőtt embert csak komolyabb behatással lehet valamiről, ami szinte lelki traumát okoz.
Nyilvános megalázás, meg hasonló durvább dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!