Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as 40-es nok, ferfiak ti mit gondoltok errol az uzenetrol?
Megprobalok nagyon tenyszeru lenni, szoval tegnap smseztem a partneremmel (kulon elunk de tervezzuk az osszekoltozest). A dolog rovid lenyege h exuzalta magat h nem irt elobb de az unokatesojaval beszelgetett (en nem valaszoltam mert aludtam) es egy oraval kesobb ez az uzenet erkezik.
Igen. Gondolok rad.
Mindezt anelkul h barmit is valaszoltam volna az elozo uzeneteire es mivel nem szeretnek itelkezni/vagdalkozni mielott erdemben reagalok, ezert kerdezem, hogy szerintetek ezt az smst nekem kuldte, vagy abszolut nem?
Azert a harmincas negyvenes korosztalyt kerdezem mert mi is azok vagyunk.(barmily gyerekesnek is hangzik ez a kerdes)
Koszi minden valaszt. (O a ferfi en a no)
Hát... én esetleg azt vonom le, hogy gondol rád.
Ennyit, se többet, se kevesebbet.
Bocs, mi férfiak nem vagyunk olyanok, hogy minden üzenetünket a sorok közé rejtjük
Reszemrol semmi elozmenye nem volt a dolognak es azert kerdezem mert nem azt irta szimplan h “gondolok rad”hanem azt h “Igen.”
Miert irja valaki h “Igen” amikor elotte semmi kerdes nem volt?
5-os En is erre gondolok, de mivel (kivetelesen) nincs semmi megerzesem se pro se kontra nem szeretnem letamadni/ragalmazni, ezert szeretnem kivulallok velemenyet kikerni.
Ebben a tortenetben az “Igen.” a zavaro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!