Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Sziasztok! Azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy, van egy 5 éves párkapcsolatom amiben a szellemi kontaktus (bensőséges beszéd, fiktív témák, happy) mind megvan, melette szuperül érzem magam

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Sziasztok! Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy, van egy 5 éves párkapcsolatom amiben a szellemi kontaktus (bensőséges beszéd, fiktív témák, happy) mind megvan, melette szuperül érzem magam. en megismerkednék “közelebbről” mivel eddig csak 3 lánnyal sikerült lefeküdnöm, a barátnőmnek mondtam hogy jobb lenne ha barátok maradnánk, ő erre azt mondta hogy ő vagy kapcsolat vagy semmi, viszont én nem szeretném elveszíteni mert egy nagyon kellemes jellem, jó meglátásai vannak. Viszont a szexualitásom azt diktálja hogy még kellene bővíteni tapasztalataim. Azt még hozzátenném hogy a kapcsolatunkat követő 1 év után megcsalt mert 1 hétig a barátsimmal töltöttem az időmet és ezt ő sokallta, aztán mindtam hogy azonnal szakítsunk, utánna öngyilkos akart lenni, a Margit hídról hoztam vissza ugy hogy én jöttem rá hogy ottvan, na most félek ha megszakítanám vele a kapcsolatot ( amit nem szeretnék barátság szempontjából) lehet hogy tènylegesen megtörténne, és akkor én ebbe belekattannék. Légyszi segîtsetek mit tegyek :C nem érzem ezt a szerelmi összhangot, maximum barátit 22/fl szakítsunk, utánna öngyilkos akart lenni, a Margit hídról hoztam vissza ugy hogy én jöttem rá hogy ottvan, na most félek ha megszakítanám vele a kapcsolatot ( amit nem szeretnék barátság szempontjából) lehet hogy tènylegesen megtörténne, és akkor én ebbe belekattannék. Légyszi segîtsetek mit tegyek :C nem érzem ezt a szerelmi összhangot, maximum barátit 22/f

2018. ápr. 27. 05:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a jó ha van egy fixed meg 1-2 kis titkos ez-az gyerekek, bárki bármit mond :D a mai világban nincs ilyen hogy true love
2018. máj. 8. 00:47
 12/12 anonim ***** válasza:

----

A mai világban - mint ahogy a múlt és a jövő világában is, minden korokban, mindenhol-, van igaz ember. Aki az akar lenni, aki szomjazza az igazságot, akinek a szava igaz és szép, akinek tettei hősiesek és igazak, a kapcsolatai az igazság megjelenései. Aki ember akar lenni.

"embernek lenni eljátszhatatlan"

*

Lu Csi /fordította: Weöres S./

A vad tigris dallamára

Szomjan sem iszom rabló forrásból,

hőben sem fekszem gonosz fa- árnyba.

A gonosz fának tán nincsen ága?

Az elszánt ember, ha szenved, állja.

Császár parancsa ültet lovamra,

felkantároztam, ostorom kézben;

tigris-barlangban verjem el éhem,

vadmadarakkal fázzam az éjben.

A napok múlnak, hőstettem nincsen,

évszakok szállnak, itt az év vége,

partról magasra nyúlnak a felhők,

ágak zenéje kopog a szélbe

hallgatva ülök titkos völgy mélyén,

hosszan fütyülök hegyen magasban,

a megfeszült húr hangja nem gyönge,

s a legszebb ütem megfoghatatlan,

embernek lenni eljátszhatatlan,

az igaz érzés dalolhatatlan,

de mert a szívem hajlíthatatlan,

nem szégyenlem, hogy merev maradtam.

*

2018. máj. 8. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!