Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy velekedik errol?

Figyelt kérdés
Sajnos apukam agyverzesben meghalt.Igy is nagy trauma ez egy gyerek eleteben de ami utana jott.Nemtelt el fel ev anyumnak uj csavoja lett...de miert???hogy lehet 20 evnyi hazassagot,szerelmet igy elfeledni vagy nemtudom.Azota en is parkapcsolatban elek gyermekunk is lett.Most lehet ez olyan sablonosnak hangzik de en nekem nem kene es nem is tudnek uj kapcsolatot letesiteni senkivel.Foleg ha meghal a masik.Ismerek egy oreg nenit akinek fiatalon meghalt a ferje es nem volt neki utana senkije.En ezt olyan nagyra tartom.Ki hogy van ezzel?

2018. ápr. 26. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tehát gyerekek voltatok, amikor ez az egész történt. Most meg már felnőtt vagy, tehát több év telt el. Ès Te évek óta rágódsz ezen, évek óta képtelen vagy elengedni ezt a sérelmet. Nem bántásból, de érdemes lenne felkeresned egy pszichológust. Ez így Neked rossz. Haragszol anyukádra, és ez kihathat a saját gyerekeiddel való kapcsolatra is.
2018. ápr. 26. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, az én édesapám is meghalt...voltam olyan helyzetben.
2018. ápr. 26. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem lesz népszerű a válaszom, de valószínűleg sz.r volt a házasságuk. Ha valakit a párja halála megráz, szerintem fél év kevés ahhoz, hogy maradéktalanul feldolgozza és tovább lépjen. Talán bánatos már nem lesz de egy új kapcsolat egy ilyen komoly törés után korai - de csak akkor ha komoly érzelmek voltak előtte.

Szerintem ők együtt voltak, mert gyerek, meg így van már 20 éve, de nem voltak feltétlenül boldogok egymással. Anyud meg felszabadult, most már nem kötelezik se a gyerekek, se a házasság, úgyhogy teszi, amitől boldog lesz és kész.

Jó önző lehetsz, ha ezt sajnálod tőle,még úgy is, hogy érthető, hogy számodra az apa elvesztése komoly gyászt jelentett.

2018. ápr. 26. 13:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Lehet,mondasz valamit,ez par eve volt,de amiota sajat csalafom lett azota sokat agyalok ezen.Igen tudjatok mit...teljesen igazazok van!!!onzo vagyok..sajnaltam tole a boldogsagot.o nem azert jott ossze xy-al hogy esetlegesen apa potlekot ( csunyan hagzik) keressen hanem legyen kivel eljarni szorakozni meg inni.lenyegeben 1 x voltunk egyutt a temetoben egyutt aztan soha tobbet...sose beszeltunk tobbet apumrol..mint ha nem is lett volna.
2018. ápr. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!