Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nőknek irogat perverz dolgokat, es meztelen kepet ker toluk. Miert?
1 eve vagyunk egyutt, mindent megadok neki az agyban es ezt hangoztatja is. Olelesekbol csokokbol sincs hiany sosem . Az egesz csaladja es baratai ismernek es szeretnek is. De.. tobbszor is lebukott uzenetekkel hogy 20-40 eves koru noknek irogat es ker toluk bikinis vagy meztelen kepet. Most megint lebukott. Es teljesen tanacstalan vagyok mert mar nem birom egyszeruen lelkileg. Baratai szerint es szerinte is orvoshoz kellene fordulnia, mert elmondasa szerint nagyon szeret, velem kepzeli el a jovojet, gyerekrol hazassagrol beszel...de azt mondja orvosi segitsegre van szuksege. Nemrudom mennyi valosag van emogott... De mit tegyek? Milyen orvos segitseget lehet kerni ilyen esetben?
20/L 25/F
Keress magadnak egy normális férfit. Aki megerősít abban, hogy te igenis klassz, csinos nő vagy.
Tudom, hogy ez most fáj, de az az igazság, hogy te is tudod, mit kéne tenned.
Az írásodból azt veszem le, hogy ez már máskor is előfordult. Hány esetet akarsz még megvárni, miért vagy még vele? (Hadd tippeljek, első komolyabb párkapcsolat?)Mi az a pont, amikor azt mondod "ennyi, nekem is van önbecsülésem"? Csak mert ki tudja, lehet legközelebb, egy 12 éves meztelen képét találod meg... :)
Azt mondod, ez lehetetlen, nem tenné? Akkor hogy lehet, hogy azt gondolod szeret téged és kielégíted, és mégis ilyesmiket tesz?
Ne tedd magad nevetségessé, kérlek. Ha szeretnél részletesebben beszélni róla, vagy félsz valamitől, vagy csak szimplán beszélnél, akkor nyugodtan írj-komolyan. Bocsánat, ha érzéketlennek tűnik amit írok, de igazán feldühít amit hagyod, hogy tegyen veled.
Fura, hogy lepontozták azt, aki azt írta, hogy kompenzál. Egye kánya, én is bevállalom: Kérdező, azért csinálja ezt, mert kompenzál. Hogy mondjam Neked? Képzelj el egy embert, aki retteg a víztől, de irigykedve nézi, a kispajtásai milyen boldogan ugrálnak be a vízbe. Aztán megtanul úszni, és láss csudát, másra sem vágyik, hogy ugráljon, dobja a szaltókat a vízbe, stb. Bepótolja, ami kimaradt. Csak az a baj, hogy ezt többre tartja, mint azok szavát, akik szeretik őt és aggódnak érte, mert veszélyes, ahogy csinálja.
Remélem, érted a hasonlatot.
Orvosként írom - bár nem vagyok pszichiáter -, hogy nem vagyok meggyőződve arról, valóban orvos kell-e neki. Ha ebben a formában tovább folytatod ezt a kapcsolatot, Te esélyesebb leszel a "bedilizésre".
32/F
Két dolog fontos :
1. Hagyd ott nagyon gyorsan, ha nyugalmat akarsz magadnak. Inkább pityeregjél otthon a négy fal között akár 3 hónapig, addig szar lesz, mint hogy évekig összeszoruljon a gyomrod mert vele vagy.
2. Nem kell neki orvos, ő ilyen, hogy a neten így élvezkedik. Hagyni kell, ha így érzi jól magát. Azt vallom, hogy mindenkit hagyni kell hogy attól amit tsze attól érezze magát boldognak. Ez a fontos, hogy mindenki jól érezze magát, az hogy mitől, az az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!