Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nőknek irogat perverz dolgokat, es meztelen kepet ker toluk. Miert?

Figyelt kérdés

1 eve vagyunk egyutt, mindent megadok neki az agyban es ezt hangoztatja is. Olelesekbol csokokbol sincs hiany sosem . Az egesz csaladja es baratai ismernek es szeretnek is. De.. tobbszor is lebukott uzenetekkel hogy 20-40 eves koru noknek irogat es ker toluk bikinis vagy meztelen kepet. Most megint lebukott. Es teljesen tanacstalan vagyok mert mar nem birom egyszeruen lelkileg. Baratai szerint es szerinte is orvoshoz kellene fordulnia, mert elmondasa szerint nagyon szeret, velem kepzeli el a jovojet, gyerekrol hazassagrol beszel...de azt mondja orvosi segitsegre van szuksege. Nemrudom mennyi valosag van emogott... De mit tegyek? Milyen orvos segitseget lehet kerni ilyen esetben?

20/L 25/F

2018. ápr. 25. 13:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom kompenzál a drága azért, mert korábban leszarták a nők. Melletted kicsit megnőtt az önbizalma, aztán már megengedheti magának azt, amit csinál. Ha te ezek után is szereted meg el akarod ezt neki tűrni, ráadásul még azt a maszlagot is beveszed, hogy ez betegség, akkor nem tudlak sajnálni, szenvedj csak tovább. De aztán ne sírj, amikor már nem lesz neki elég az írogatás és megcsal, mert már csak idő kérdése :)
2018. ápr. 25. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell ide orvos... semmiféle betegsége nincs. Ide az kell, hogy elmond neki komolyan, hogy ebből eleged van. Ha még egyszer ilyet tesz, otthagyod és végleg. Döntse el, hogy ebben partner- e vagy sem, csak rajta múlik innen kezdve...
2018. ápr. 25. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nagyon kérlek nyisd ki a szemed és menekülj! Sokat fogsz még miatta szenvedni! Idő kérdése mikor megy el tovább mint képcsere! Ha akad megfelelő partner lehet már repül is másik csajhoz egy menetért. Idáig lehet azért nem csalt meg mert a lányok elküldték a fenébe. Nem jó dolog ilyen embert szeretni kívánom neked hogy szeress ki belőle mihamarabb. Tudom nem könnyű de nevetségessé teszed magad és megalázod saját magad.
2018. ápr. 25. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
És ha esetleg betegség akkor mi van? Ha mániákus megcsaló lenne egy betegség miatt, arra is ezt mondanád? Ne legyél buta. Ezzel az a probléma, hogy pontosan tudja, emiatt nem dobod ki..
2018. ápr. 25. 15:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Biztos én vagyok túl szigorú vagy én tartom magam “sokra”, de ha egy lány arcképét találnám a párom telójában is számonkérném h mégis miért? ( nincsenek lány barátai; nem én tiltom tőle, pont ezért is lenne furcsa ) Úgy gondolom egy pár vagyunk amibe minden téren csak 2 személyről van szó. Kb a te eseted olyan mint a puzzle..te vagy a legnagyobb darabka, de osztozhatsz még másik 100 mellett. Ez tőle nem betegség csak kifogás. Lehet, h megcsalni nem csalt meg, de pl ha már más képére huzogatja a kukacot számomra megalázó. Azt meg ne mondja nekem senki, h a mesztelen képek olyanok mint a szalvéta/bélyeggyűjtemény.. beteg undorító az ilyen. Szomorú, hogy te elhiszed és még így is ragaszkodsz mellette. Ha tényleg betegség lenne és szeretne már ő önmagától elment volna orvoshoz. 😉 Fiatal vagy és naív, ő pedig ezt nagyon jól kihasználja😕
2018. ápr. 25. 16:18
 16/20 Tizenhármas ***** válasza:

Keress magadnak egy normális férfit. Aki megerősít abban, hogy te igenis klassz, csinos nő vagy.

Tudom, hogy ez most fáj, de az az igazság, hogy te is tudod, mit kéne tenned.

Az írásodból azt veszem le, hogy ez már máskor is előfordult. Hány esetet akarsz még megvárni, miért vagy még vele? (Hadd tippeljek, első komolyabb párkapcsolat?)Mi az a pont, amikor azt mondod "ennyi, nekem is van önbecsülésem"? Csak mert ki tudja, lehet legközelebb, egy 12 éves meztelen képét találod meg... :)

Azt mondod, ez lehetetlen, nem tenné? Akkor hogy lehet, hogy azt gondolod szeret téged és kielégíted, és mégis ilyesmiket tesz?

Ne tedd magad nevetségessé, kérlek. Ha szeretnél részletesebben beszélni róla, vagy félsz valamitől, vagy csak szimplán beszélnél, akkor nyugodtan írj-komolyan. Bocsánat, ha érzéketlennek tűnik amit írok, de igazán feldühít amit hagyod, hogy tegyen veled.

2018. ápr. 25. 20:24
 17/20 Lifeishard ***** válasza:
100%

Fura, hogy lepontozták azt, aki azt írta, hogy kompenzál. Egye kánya, én is bevállalom: Kérdező, azért csinálja ezt, mert kompenzál. Hogy mondjam Neked? Képzelj el egy embert, aki retteg a víztől, de irigykedve nézi, a kispajtásai milyen boldogan ugrálnak be a vízbe. Aztán megtanul úszni, és láss csudát, másra sem vágyik, hogy ugráljon, dobja a szaltókat a vízbe, stb. Bepótolja, ami kimaradt. Csak az a baj, hogy ezt többre tartja, mint azok szavát, akik szeretik őt és aggódnak érte, mert veszélyes, ahogy csinálja.

Remélem, érted a hasonlatot.

Orvosként írom - bár nem vagyok pszichiáter -, hogy nem vagyok meggyőződve arról, valóban orvos kell-e neki. Ha ebben a formában tovább folytatod ezt a kapcsolatot, Te esélyesebb leszel a "bedilizésre".

32/F

2018. ápr. 25. 20:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog fontos :

1. Hagyd ott nagyon gyorsan, ha nyugalmat akarsz magadnak. Inkább pityeregjél otthon a négy fal között akár 3 hónapig, addig szar lesz, mint hogy évekig összeszoruljon a gyomrod mert vele vagy.

2. Nem kell neki orvos, ő ilyen, hogy a neten így élvezkedik. Hagyni kell, ha így érzi jól magát. Azt vallom, hogy mindenkit hagyni kell hogy attól amit tsze attól érezze magát boldognak. Ez a fontos, hogy mindenki jól érezze magát, az hogy mitől, az az ő dolga.

2018. ápr. 26. 07:16
 19/20 anonim válasza:
mindenkinek vannak hibái. neki ez. ha elfogadod a te dolgod, én nem tenném, de ha ennyire szereted akk probáljatok meg egy pszichológust vagy valakit, de ha az se segí akkor semmi értelme tovább próbálkozni, ha meg veled képzeli el a jövőjét mondd meg neki hogy a netes csajok ne legyenek benne a veled való jövőképében.
2021. júl. 5. 00:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Már elhagytam egy fél éve, azóta boldog párkapcsolatban élek egy régi szerelmemmel! Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 6. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!