Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakit szeretsz, akkor felvállalod, nem?
Figyelt kérdés
Valószínűleg gyerekes, de számomra annál aggasztóbb problémát fogok felvázolni. A párom felvállalta az előző barátnőjét - aki majdnem egy éve dobta őt - a közösségi oldalon, de engem nem akar. Ki van rakva a közös képünk profilképként, de azon még csak meg sem vagyok jelölve. Nem vagyok híve a külsőségeknek, de büszke vagyok arra, hogy vele lehetek, és a boldogságomat az egész világ tudtára adnám. Ő miért nem érezhet így? Ez mivel magyarázható? Ha a fotó nyilvános, egy név már nem igazán dobna sokat a latban, nem? N/212018. ápr. 24. 13:05
11/16 anonim válasza:
Utcán megfogja a kezed, átölel, ad puszit meg ilyenek? Ha igen, akkor felvállal téged, és szimplán gyerekes vagy, hogy ilyenen kiakadsz. Nem az a lényeg, hogy fb-on mi van kitéve. Vannak egyáltalán még normális gondolkodású fiatalok ezen a bolygón, akik nem a virtuális világban élnek? 28 éves létemre vért izzadok, hogy ne fb generációs csajt találjak magamnak, de már kezdem feladni. Komolyan itt tart a világ? Megdöbbentő.
Én sem jelölnélek meg a képen. Tudod miért nem? Mert egyszerűen nem foglalkoztat, felnőttem. Leszarom, hogy ki mit lát, ne másoknak akarj megfelelni.
13/16 anonim válasza:
NEM! Ezt csak a gyenge emberek teszik. Vállalni önmahad kell. Mindennek a kezdet a vége. Ezt sose felejtsd el!
14/16 anonim válasza:
13-as fantasztikus válasz!:) Köszönöm!
15/16 anonim válasza:
Mi sem jelöltük be egymást a férjemmel, és közös kép sincs kint. És fogalmam sincs, hogy az exeivel bejelölték-e egymást vagy nem, mert sohasem érdekeltek az exei.
16/16 anonim válasza:
Ennek nincs jelentõsége.Az én páromnak is kint van a közös képünk es nem vagyok rajta megjelõlve.es nem idegeskedek.Nem az az igazi szerelem hogy közösségi oldalra kirakod hogy kapcsolatba vagytok.meg közöskép meg stb.Hanem az hogy a valòságban a család és a barátok elött fel mer vállalni és be mert a többi ismerõsének.,haverjának,kollégáinak mutatni hogy te vagy a barnõm/barátom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!