Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idősebb nőktől kérdezném:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nőktől kérdezném: Tényleg igaz, hogy egy 30-nál idősebb nő jobban kívánja a szexet, mint egy fiatalabb?

Figyelt kérdés
Érdekel a saját tapasztalatotok! Kort is írjatok kérlek!

2018. ápr. 24. 08:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

Lepontoztátok a 10-est, de 30 éves nőként azt kell mondjam, igaza van :D

Jó, nem szó szerint, pl soha nem cummantottam le senkit a parkolóban, de tényleg jóval fontosabb volt mindig huszonévesen, hogy a pasi elégedett legyen velem, mint az, hogy nekem jó-e. Hát most már sokkal előrébb helyezem magamat, mint régen, igenis legyen jó nekem is.

2018. ápr. 24. 10:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Azzal, akire vágyom, bármilyen életkorban nagy az étvágyam, mások meg nem érdekelnek.
2018. ápr. 24. 11:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Határozottan jobban.

41 N.

2018. ápr. 24. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Hogy rám még nem talált ilyen nőci eddig...
2018. ápr. 24. 11:55
 15/19 anonim ***** válasza:
44n. Határozottan sokkal többször kívánom az együttléteket és jóval erősebb orgazmusom van. 20evesen csak csinaltam h megfeleljek a pasinak, most már arra figyelek mi jó nekem. Persze ehhez megfelelő társ is kellett :-)
2018. ápr. 24. 12:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban. 38N
2018. ápr. 24. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A fiatalabb kori önmagamhoz képest abszolút megnőtt az étvágyam, mennyiségileg is,de főleg minőség tekintetében. A 10-es picit nyersen fogalmazta meg, de alapvetően igaza van. Régebben túlzottan nagy hangsúlyt fektettem rá,hogy megfeleljek a partneremnek, fontosabb volt,hogy jó véleménye legyen rólam,mint hogy én is èlvezzem és végig azon izgultam, hogy pl.mi van ha találja elég nagynak a melleimet vagy elég hosszúnak a lábaimat,ahelyett,hogy élveztem volna.Pedig azt tapasztalom, hogy a férfiak is jobban élvezik ha én is aktív vagyok, fel merek oldódni,és én is kiveszem a részem a dolgokból.Nekem személy szerint sokkal színvonalasabb a szexuális életem most, mint 20-on évesen volt. Több oka is van,nyílván közrejátszik a tapasztalat szerzés, a teljesebbkörű önismeret,de ahogy mindenről, úgy a szexről is elmondható,hogy jobb lesz ha érettebb fejjel állunk hozzá(és ezzel nem akarom bántani a fiatalokat).

36/N

2018. ápr. 24. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg mindentől függ. Leginkább az egyéntől, de attól is pl., hogy ki szed tablettát és annak milyen mellékhatásai vannak. Én ugyan nem vagyok 30+ (29 leszek idén), de érzem, hogy ritkábban kívánom, amióta szedem a tablettát.
2018. ápr. 25. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Életemben a LEGJOBB és minden alkalommal egyre jobb évekig, egy fantasztikus, megismerkedésünkkor 38 éves nővel volt aki minden szempontból köröket vert az összes fiatalabb nőre akit ismertem, azóta se láttam hozzá hasonlót.
2018. ápr. 25. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!