Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság vagy én reagáltam túl?
Szombat estére megbeszéltük, hogy találkozunk. Azt tudni kell, hogy egy héten 2-3-szor tudunk találkozni. Szóval eljött a szombat, én itthon takarítottam, süteményt készítettem, főztem, a barátom pedig egész nap még egy szót sem írt. 6 óra körül megkérdeztem, hogy akkor mégis mi lesz, és lemondta az egész estét.
Alapjáraton nem lett volna ezzel semmi problémám ha előbb szól, persze megértem ha nem ér rá, de úgy, hogy egész nap eszébe sem jutottam, egy kicsit rosszul esik.
Ő ma akad találkozni de a mai nap nekem nem a legjobb. Persze el tudnám intézni, hogy el tudjak menni, de nem tudom, hogy ezek után elmenjek e egyáltalán. Nagyon gyerekes vagyok, vagyok túlreagálom?
Alakítsd úgy, hogy ráérj és tudjatok találkozni, majd közöld vele, hogy direkt alakítottad így, ő meg le se tojta a múltkori találkozót!
Így talán észbe kap egy kicsit!
Annyit írt, hogy nem lenne-e probléma, ha holnap találkoznánk. Megkérdeztem miért, erre újra semmi.
Persze félek, nehogy valami gond legyen, de hát azért vagyok én, hogy ezeket megossza velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!