Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csapdaba estem. (? )
Figyelek a benso ertekekre.
De a kulsore is.
Sikerult legutobb a vilagg legcukibb, de legszexibb es legaranyosabb le legkeg stb arcu testu lanyaval osszejonnom.
Vege lett.
Es megfertozott, tojeletes teste es arca volt. Nagy mellek, kerek fenek, alro szeplok az arcon, cuki pofi, kerek arc, (olyan macskas temintet) tutajos szemek, hosszu derekig ero haj, aranyos orr...telt ajkak.
Basszus.....tipikusan az idealom. Hogy tudom kiirtani magambol ezt? Keresem az ennel szebb lanyokat, de nincsen. Jo mindenkinek mas a szep...de az a lany tipikus gyonyoru lany volt.
Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy keveredett ki belole?
Szerezd vissza! Ne itt nyavajogj,nincs értelme. Fejezd be a siránkozást.
Ha nem hajlandó szóba állni már veled, akkor fogadd el és keress mást, ne mondd hogy nincs rajta kívül szép lány...
Ezt a nyavajgást inkább mellőzd. Így én sem állnék le veled.
Itt a tavasz, pasizok. Te meg csajozz :)
Vegul kiderult hogy joba megerzesem. Tehat aki nem jon be, annak oka van hogy miert nem jon be.
Miderult hogy egy hazudos tobb vasat a tuzben tarto szeretetribi.
Ui: nem volt egyik sem gyengenlato, :D
De te ezt nem ertheted. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!