Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a 3-as kapcsolatról? 2 nő és 1 pasi?
Két csajjal benne lennék, ha mindkettőt szeretném. Csak a családnak kicsit nehéz lenne beadni!
23F
2010. jún. 12. 20:05
Ha egyedül lennél és bejönne neked a pár (a férfi és a nő is) akkor azt mondám, hogy vágj bele egy próbát megér. Viszont a kapcsolatod nem biztos, hogy érdemes feldúlnod. Természetes, hogy semmi nem olyan mint az elején. Az emberek változnak, a kapcsolatok is...csak nem mindegy, hogy milyen irányban. Az a fontos, hogy te boldog legyél a többi mellékes. Így hozd meg a döntést.
(az vagyok aki azt írta benne lenne egy ilyen kapcsolatban)
2010. jún. 12. 20:07
mármint a 19:54-es, most látom, hogy már más is írta :D
2010. jún. 12. 20:08
14/25 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez a kapcsolat amibe benne vagyok rossz irányba változott!Olyan unalmas lett az egész kapcsolat,a nemi részét sem tudom már élvezni mert nincs kedvem hozzá!!És még csak 18 éves leszek!!Később szerintem még rosszabb lesz!A páromnak jó de vegyük figyelembe azt is hogy előttem több kapcsolata is volt,több nővel is volt!De nekem ő volt az első akivel lefeküdtem!
Én az ilyen kapcsolatot nem is értem. Én egy biszexuális, független nő vagyok, de el nem tudnám képzelni, hogy egyszerre 2 embert (ráadásul 2 különböző neműt) szeressek. Így már nagyon bonyolult és az érzelmek nem tudnak letisztulni. Ha lányt szeretek, vele vagyok, ha fiút (ilyen már több éve nem volt), akkor vele. Egy biszexuális azt a nemet szereti, amellyel éppen jár, olyankor a másikat hanyagolja. Szerintem. Különben meg nem tudom, hogy lehet elviselni, ha szeretek valakit, vele akarok lenni, de ő közben mást (is) szeret és mással (is) kerül intim kapcsolatba. Ez így elég fura, én nem adnám fel a kapcsolatomat egy ilyen viharos, bonyolult, kiszámíthatatlan helyzetért. Egyik ismerősöm amellett, hogy férje volt, egy leszbikus csajjal kavart. Az más, az kettős élet, de a nő a központ. Ez viszont így fura.
2010. jún. 12. 20:20
16/25 A kérdező kommentje:
A szeretetet ne úgy értsd hogy azonnal szerelem hanem tetszenek egymásnak meg vonzódnak egymáshoz mind a hárman és később esetleg kialakul a szerelem!
Újra a 19:54-es vagyok.
Azonnal válts! Nem kell feltétlenül ebbe a hármasba belebonyolódnod, de mindenképpen válts! Ugyanilyen helyzetben voltam én is. Életem első olyan pasija volt akivel lefeküdtem. Egy idő után azonban ellaposodott a dolog, nem volt jó a szex sem, nem kívántam igazán. Azt gondoltam ez így jó, biztos én vagyok a rossz, nem kívánom a szexet ez van. Két évet lehúztam mellette szenvedésben. Nem bírtam, léptem. Már annyira nem kívántam, hogy mindent elkövettem, hogy ne is legyen kedve hozzám se nyúlni. Azóta már van más, boldog vagyok a szex is jó.
Szóval, fiatal vagy ahhoz meg főleg, hogy már most belesavanyodj egy kapcsolatba. Nem azt mondom, hogy ágyról ágyra járj, de fontos, hogy a szexben megszerezd a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy megtudd neked mi a jó. Keress olyan férfit, aki ebben segíteni tud. Ha a szex nem működik, hiába vagytok most lelkileg összhangban előbb-utóbb ez is változni fog és csak rosszabb lesz. Ez tapasztalat.
2010. jún. 12. 20:32
20:32-essel értek egyet, hogy válts! Most olvastam, hogy még csak 18 éves vagy, jóformán gyerek, vigyél színt az életedbe, élvezd a fiatalságodat, az életutad kezdetét és ne bonyolódj olyan helyzetekbe, amelyek esetleg zavart okozhatnak az értékrendedben.
2010. jún. 12. 20:36
19/25 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy sajnálom otthagyni a jelenlegi barátomat de tudom hogy előbb-utóbb vége lesz mert én nem fogom bírni!A hármas dolog érdekel meg a fiú olyan aranyos mindig udvarol meg elmondta hogy tetszem neki,szeretné hogyha az övé lennék,meg mondta hogy elvisz és többet vissza nem hoz (nem enged el)!És természetesen nekem is tetszik hogy udvarolnak de szerintem minden nő így van ezzel!!:-)
MINDEN ÁLMOM HOGY 2 JÓ NŐVEL MENJEK EL VALAHOVA!
20/f :(
2010. jún. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések: