Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lenne türelmetek a helyemben? Lányok miért nehéz megbecsülni valakit?
Figyelt kérdés
Adott egy 6 éves kapcsolat, ahol van egy közel 3 éves kisfiú. Dolgozom nagyon jól fizető állásom van. Nem járok bulizni, bem iszom és nem dohányzom. Minden szabad időmet a családdal töltök vagy is töltenék.... Ha haza érek a munkából a párom folyton a haverjaival beszélget telefonon, pedig nem vagyok unalmas partner... Mindig a kedvében járok szó szerint. Éjjel nappal a telefon. Lányok ez miért van?2018. ápr. 16. 16:35
1/6 anonim válasza:
Iszonyatosan természetessé váltál. Ő oedig inkább magának él, mintsem másbak, hiába van gyereke. Sajnálom. Sok sikert a szerelme visszahozatalához és gyakorlásához.
2/6 anonim válasza:
És most az itteni nőkkel fogsz veszekedni a párod helyett? Abból nem lesz eredmény.
3/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak kérdést tettem fel
2018. ápr. 16. 16:43
4/6 anonim válasza:
Én akkor bújom a telót az emberi érintkezés helyett, ha az illetővel nincs mit mondani, nincs közös téma. Vagy nem érdekel.
Tudom, hogy rossz, hogy de sajnos azon illetőkkel nagyon eltávolodtunk egymástól.
5/6 anonim válasza:
Nem vagy már elég izgalmas számára.Megunta, hogy mindig kinyalod a se..ggét.Próbálj ezen változtatni.
6/6 anonim válasza:
"Iszonyatosan természetessé váltál."
Így van. Magyarázd el neki, hogy ez nem természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!