Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedvekedjek barátnőmnek? Esetleg milyen programot találjak ki szerintetek?!
Ha zárt térben akartok talizni akkor ajánlani tudom a plázákat mozikat vagy esetleg teázókat :) nagyon hangulatos helyek és sok mindent lehet csinálni...
mivel nyár van ezért sokkal jobb ha kinn vagytok a napon szóval irány a strand séta a dunaparton margitszigeten stb stb...
programként ajánlani tudom hogy vidd fesztiválokra nyáron úgy is elég sok szokott lenni belőlük vagy esetleg egy kis kirándulásra valami víz mellé :D
Remélem tudtam segíteni :)
Szerintem egy meghitt kis piknik még sötétedés előtt, megvárni a naplementét és egy romantikus estét a csillagok alatt eltölteni egy pohár borral/pezsgővel akár sör. Ki mit szeret!
De előtte nem árt egy kis szúnyogriasztó kenőcs meg időjárás jelentés :)
A legtöbb csajnak ez bejön :) nekem is bejönne csak a pasimba elég kevés romantika szorlt
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!