Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne nézzetek féltékeny hibridnek csak nem tetszik ez a dolog. Jogosan? Mit tegyek?
A barátomat sok nő szereti, de engem ez zavar.
Idegesít, amikor interneten beszélgetek vele, tudom, hogy rajtam kívűl még 5 lánnyal ír. Az üzeneteit kérés nélkül megmutatja, (eddig 2x történt ilyen) semmi érdekes sincs benne csak, hogy mennyire imádják azok a lányok őt.
Észrevette, hogy ingerült vagyok és szomorú. Igen, az voltam. Azért, mert tegnap szűkszavú volt velem és nem mesélt nekem az utazásáról. Konkrétan nem kérdeztem rá, de akkor is jól esett volna, ha valamit mondott volna erről. Burkoltan megfogalmaztam neki ezt a 'barátkozz, akkor tovább, nem zavarlak'-ot azután ő ajánlotta fel, hogy beszélgessünk még. Elkezdett bókolni stb... Úgy érzem, ezt sajnálatból tette nem pedig azért, mert valóban velem akart lenni. Most ezt egy üzenetbe foglaltam neki ma reggel, de félek, mit fog erre reagálni. A problémákat mindig megbeszéljük, de ez nagyon kínos téma. Kényszeríteni nem akarom őt, mint egy őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!