Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már, vagy mi a gond? Mit szóltok ehhez a beszélgetéshez?
folhivtam ma a pasimat, tegnap érettségiztem, azóta nem taliztunk.
én : - szia, nem is kérdezed, h sikerült?
ő : - minek kérdezzem, ugyis elmondod, ha akarod..
én : - azért ez gáz, eddig még mindenki megkérdezte..
ő: - most tegyem le a telefont??
én: - jó, csak gondoltam, h megkérdezed. ez olyan, alapdolog lenne.. hat, nem vagy semmi.
ő: - tudom.
de azért szexelni még el tud jönni, akkor jo vok. :S amugy több, mint 2 éves kapcs. :S
Azért édeskevés,mert a barátod a mellet,hogy bunkó,még az ágyban sem olyan jó.
A végén elmondtad neki az érettségi eredményed?
kedves kérdező,
vmelyik válaszodban feltetted a kérdést: már csak ilyen pasik vannak?
nem! én pl. olyan jófiú vagyok 10 hónapos kapcsolattal. de ha nem lenne bnőm olyan lány mint te akkor sem kellene, mert dugatni hagyod magad, ezek után a következő barátodat lelkiszemetesládának használnád.
és attól, hogy vki jófiú nem muszáj töketlennek is lennie
Szia, én is megnéztem a linket. "Nem tudott" elmenni a ballagásodra, oké. Bele lehet magyarázni sokmindent, hogy a melóhelye, meg a szomszédja telefondrótja meg a családi háttere.. Mellesleg b*szta közölni veled. ..Meg mondhatnám azt is, hogy hát az én pasim se jött a nyilvános diplomavédésemre, de ő konkrétan belázasodott, és különben normálisan viselkedik, szeret engem, érdeklik a dolgaim. (Amúgy én se tudtam ott lenni az övén, pedig rettenetesen vártam, de pont el kellett rohannom, mert rádiós műsorban szerepeltem ami úristen.. azóta is g*cire bánom, hogy nem láthattam..) Egy szó mint száz.. ez a ballagásdolog önmagában is kicsit necces, de ha még hozzávesszük ezt, akkor tényleg nem stimmel valami..
Amúgy szerintem ha egy pasi nem tesz meg feléd egy gesztust ami adott helyzetben természetes lenne, akkor te már hiába figyelmezteted erre.. Ha külön meg kell kérdezni, hogy miért nem érdekli az éretsségid, azt már megette a fene. Ezért aztán fölöslegesen tetted fel a kérdést. Ez a fölöslegesség húzhatta fel úgy, hogy le akarta tenni a telefont. Amúgy egy hülye paraszt, csak próbálom az ő szemszögéből is nézni a dolgot, de ez nem nagyon sikerül:D
Nem rizsázok tovább.. valószínűleg ő már nem szeret téged, ami egy kapcsolatot értelmetlenné tesz. Vagy ha neadjisten valami más okból viselkedik így, azt meg meg kéne tudnotok beszélni, tehát "legjobb" esetben is az van, hogy nem működik köztetek a kommunikáció (részéről). De valószínű inkább csak simán nem szeret már, legalábbis nem érdekli mi van veled, a kettő nagyjából aznonos.
Azt javaslom tehát, hogy legalább az önbecsülésed őrizd meg annyira, hogy nem várod meg amíg otthagy téged, hanem te hagyod el, mert rájöttél, hogy már nem szeret. Ettől magába fog nézni, de az téged már ne érintsen, hogy mennyire néz magába, hisz új életet kezdesz.. Pár hét egészséges szomorkodás, felejtés után jöhet a nagy nyár újjászületés, örülj, hogy nem vagy 30 éves, még bőven feladhatsz egy hosszú kapcsolatot, jöhet még vagy öt másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!