Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ti engednétek a párotokat, hogy ottalvós buliba menjen nélkületek, ellenkező neműekkel?
Elengedném. De ha felmerülne benne, akkor mehetne nyugodtan, mert én nem tilthatom meg neki, hiszen felnőtt ember. Dönt, és viseli a következményeit. Ez esetben azt, hogy szingliként megy, és azt csinál, amit akar, mer nem kell beszámolnia róla senkinek.
Én nem tilthatok meg neki semmit, ő meg nem tilthatja meg, hogy elhagyjam. Ennyi. Felnőttek vagyunk, mindkettőnknek döntenünk kell, és viselni a következményeit.
Ti sosem voltatok még céges rendezvényen? Nekem kötelező elmennem mindig, az ottalvósakra is, de általában semmi extra. Unalmas hülye programok, vagy nagy ritkán valami jó, aztán mindenki ganaj részegre issza magát. Másnap meg haldoklás. De nálunk hogy mondjam... Ha én úgy döntök szexelek egy kollégámmal, akik közül egyébként egyiket se találom vonzónak, nem az lenne a bajom, hogy elhagy a párom, hanem hogy másnap talán kirúgnak, pletyka tárgya leszek, és ezzel fogok a fejem fölött új munkát keresni, mert ha magasabb szakmai körökben forogsz, akkor egy ilyen pletykát le se vakarsz magadról. Nemtom milyen munkahelyen dolgoztok, de nekem eszembe nem jutna kavarni kollégával, akkor se ha kifejezetten tetszene.
Egyébként én és párom is rendszeresen megyünk ilyenekre, mert muszáj. Sosem kéri az engedélyem, csak mondja, hogy megy, én meg hümmögök, hogy oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!