Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Hogyan érhetném el, hogy újra izgalmas legyek számára?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel egy jó ideje együtt vagyunk már. Mielőtt összejöttünk,nagyon nyomult,és udvarolt,meg keresett,sms-ekkel bombázott meg minden,de én egy ideig nem is gondoltam rá úgy,mint pasi.Aztán hát találkozgattunk egyre gyakrabban és egymásba szerettünk. Így az első pár hónap nagyon jó volt,de most már kezdem úgy érezni,mintha nem is érdekelném. Hogyan tudnám elérni,hogy ne csak én keressem,és újra izgalmas legyek neki,úgy,mint mikor még nem is voltunk együtt? Kérlek segítsetek,nagyon szeretem őt :((2010. jún. 11. 23:16
11/13 anonim 

válasza:

altalaban a legtobb ferfit a kozonnyel lehet megfogni,es szerintem ez a pasi is ez a tipus.semmivel nem lehet ugy felhuzni ezt a tipust,mint hogy nem tudja mit erzel,nem tudja kell e,ha nem tudja biztosan hogy az ove vagy.nem szabad ereznie hogy rajongsz erte,hogy nem kell mas,mert amint ugy erzi biztos a helyzete nalad,mar azt is csinal veled amit csak kedve tertsa.ne mutasd ki az erzeseid,ne legyezgesd az onbizalmat.ha ez nem jon be,akkor szerintem veszett az ugy...csak szexre kellettel,akkor nagyon sajnalom
12/13 anonim 

válasza:

Igaza van az előttem szólónak. Én csak annyit tennék hozzá, hogy tedd féltékennyé. Nem azt mondom, hogy csald meg, csak éreztesd vele, hogy más pasik is érdeklődnek utánad. Ne úgy csináld, hogy megmondod neki, hanem úgy mintha ő jönne rá. Pl írj egy levelet vagy e-mailt magadnak, amit "véletlenül" észrevesz. Vagy csak egyszerűen beszélj össze egy fiú barátoddal. Remélem sikerrel jársz.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,hasznosak :))
2010. júl. 6. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!