Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex hozott össze minket és most az okoz problémát!?
Szerintem ezen neaggodj!
Mivel a parja vagy teljesen mas lesz idövel.
Mar egy targynak tekint mar bocsi akin kielheti a vagyait a durvasagot.
Mivel erez irantad es talan vagyik normalis erzelmekkel teli szeretkezesre is.
Mig egy egyejszakas kalandnal nem szamit semmi csak a szex
Ti ezen böven tulvagytok,erzelmek vannak
Amugy neha kell a vad,de neha a lightos romantikus szeretkezes.
Szerintem nincs ezzel baj.
Szerintem annak a jele h komolyabban gondolja veled
es nem csak a vagyaitok a durva szexert vagytok együtt
Engem inkább az érdekelne, hogyan lehet társkeresőn ismerkedni? A férfiak 95%-a nem kap választ egyetlen levelére sem. A fotó dönt mindenről? Már csak azért, mert elég gáz ha be kell állni a 78. jelentkezőnek a húspiacon, hogy hééé, én is itt vagyok, tetszik a dns spirálom által előre kódolt, az idő múlásával változó, a jelenlegi fotómon megörökített geometriai forma?
Tehát ha levélváltásra nem kerül sor, akkor az kosarat jelent. Tiszta sor. Akkor végül is a külső dönt mindenről. Már csak azért kérdezem, mert itt minden nő egyöntetűen kardoskodik az mellett, hogy a külső nem igazán fontos. Én ezt tényleg nem értem.
Az meg már egy másik kérdés, hogy alapból komoly kapcsolatot keresnek, de egyből lefekszenek mindenkivel... Ha meg egyből lefekszenek, akkor a pasinak ultra brutálul jól kell kinéznie.
Kommunikáció: rosszul fogalmazol.
Mondd azt, hogy te arra a szenvedélyre, árra a tűzre vágysz, és attól érzed, hogy mennyire kíván.
Azt, hogy durvaság, töröld a szótárból.
#6: Az állításod megcáfolnám, mi sem feküdtünk le egymással rögtön. Sőt, az első randin nem is tetszett, azért adtam neki még egy esélyt, mert nagyon szimpatikus és rendkívüli intelligenciája vett le a lábamról. Az már csak hab volt a tortán, hogy szexuálisan teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Eltelt pár randi és pár hétig csak beszélgettünk, mire az első éjszakára sor került.
Egyébként sosem értettem ezt a társkereső-féle siránkozást, amit sokan kiírnak ide Gyakorira is. Lehet, hogy a nőknek van könnyebb dolga, de mikor én felregisztráltam, nem volt gondom azzal, hogy találok-e férfit. Inkább azzal volt gond, hogy öt férfiből négy irdatlan tapló volt és még azt sem tudta kultúráltan felvezetni, hogy csak szexet szeretne. De hozzá kell tennem, voltak teljesen normális férfiak, sőt, még olyanokkal is randiztam, akik nem tetszettek és nem vonzódtam hozzájuk, de az életfelfogásukkal abszolút azonosulni tudtam és a mai napig nagyon jóban vagyunk, mint barátok. Szóval minden csak nézőpont kérdése, ha valaki normális, még akkor is társra találhat, ha a külsejét nem tartja túl előnyösnek. Meg lehet nézni az utcán is, hogy hány csinos lány van együtt sokkal előnytelenebb külsejű férfival vagy hány helyes férfi van együtt nála sokkal átlagosabb nővel. És nem feltétlen a pénz miatt.
Az valóban igaz, hogy először a külső fogja meg az embert, de nincs mit tenni, a társkeresőn nem a lelkivilágról teszünk fel képet, mindenki a külsejével akarja felhívni magára a figyelmet, hiszen mást nem is nagyon tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!