Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, nő aki csinos, de nem akar minden nyáron tengerparton vagy vízparton lenni és süttetni magát a napon egész nyáron?
Szeretem a vízpartot, de a bőröm nem bírja a napot,így nem szeretek kifeküdni félmeztelenül semmilyen vízpartra viszont akárhol, akármilyen lánnyal ismerkedtem meg az tuti, hogy imádta a vizet és egész nyáron napozni akar a parton.
Mit tegyek, lőjem fejbe magamat, mert nem bírom a napot órákig fekve a parton?
Aki egy kicsit is csinosabb az tuti, hogy tengerpartra vagy a Balatonra akar menni és a fő program májustól - augusztus végéig, hogy napozzunk a parton.
Itt most nem az agyonplasztikázott nőkre gondolok, de többek között ők is ilyenek.
Biztos létezik valahol, de én süttetni akarom magamat amikor lehet, persze inkább mikor már nem olyan magasan van a nap.
De amúgy napernyőnek hívják a megoldást, akkor le se lehet égni. Városnézős nyaralás közben amúgy jobban le lehet égni, mert akkor általában egész nap kint vagytok. A parton meg van napernyő, fix fa, nem megy odébb, vagy fedett terasz, szellő, napsütés vízillat röpipálya, pingpong teke, tollas tenisz úszás mmmmm.
Én csak akkor napozok, amikor végre le tudok pihenni a strandon, és elalszok az árnyékban cirka pár órát 🤣
Engem untat a strandolás, csak a vízben lét, vagy kint dögleni a parton, de néha kell ez a fajta pihi is nekem is. Én inkább mászkálok, programot keresek.
Ez nem csinosságtól függ, hanem habitustól. Van, akinek az a nyaralás/pihenés, hogy egész nap a parton döglik, van, akinek meg a túrázás, városnézés, van, akinek meg a siklóernyőzés vagy vadvízi evezés.
Az alapján próbálj meg partnert találni, hogy mennyire egyezik az ízlésetek a szabadidő eltöltése kapcsán, vagy legalábbis mennyire tudtok kompromisszumot kötni.
Nekem pl. nem nyaralás az, hogy egy hétig fekszem egy tengerparon innen 1000 km-re. Hosszabb nyaraláson lehet egy-egy laza, tengerparton heverős nap, pihenésképpen, változatosságképpen (de ilyenkor sem grillcsirkeként fekszem a napon, hanem a vízben vagyok, labdázunk, ilyesmi, a parton pedig árnyékban olvasok, társasozunk, kártyázunk stb.), de a többi napon csináljunk valamit, nézzünk meg valamit, túrázzunk, várost nézzünk stb. Vagy egy-két óra reggel/késő délután a parton, de utána/előtte csináljunk valamit. Konkrétan a napsugárzás pedig káros, nem is szabad(na) konkrétan napon lenni 11-15 óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!