Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan lány, nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány, nő aki csinos, de nem akar minden nyáron tengerparton vagy vízparton lenni és süttetni magát a napon egész nyáron?

Figyelt kérdés

Szeretem a vízpartot, de a bőröm nem bírja a napot,így nem szeretek kifeküdni félmeztelenül semmilyen vízpartra viszont akárhol, akármilyen lánnyal ismerkedtem meg az tuti, hogy imádta a vizet és egész nyáron napozni akar a parton.

Mit tegyek, lőjem fejbe magamat, mert nem bírom a napot órákig fekve a parton?

Aki egy kicsit is csinosabb az tuti, hogy tengerpartra vagy a Balatonra akar menni és a fő program májustól - augusztus végéig, hogy napozzunk a parton.

Itt most nem az agyonplasztikázott nőkre gondolok, de többek között ők is ilyenek.

2018. ápr. 6. 18:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Fú, szerintem léteznek ennél érdekesebb programok is, mint süttetni magad egész nyáron! Nekem nagyon unalmasan hangzik!
2018. ápr. 28. 12:13
 22/29 anonim ***** válasza:

Biztos létezik valahol, de én süttetni akarom magamat amikor lehet, persze inkább mikor már nem olyan magasan van a nap.

De amúgy napernyőnek hívják a megoldást, akkor le se lehet égni. Városnézős nyaralás közben amúgy jobban le lehet égni, mert akkor általában egész nap kint vagytok. A parton meg van napernyő, fix fa, nem megy odébb, vagy fedett terasz, szellő, napsütés vízillat röpipálya, pingpong teke, tollas tenisz úszás mmmmm.

2023. ápr. 15. 00:18
 23/29 anonim ***** válasza:
Én imádok strandolni, de eszem ágában sincs olyan embereket elrángatni, akik nem akarják. Akkor megyek a barátnőkkel, a tesómal, vagy akár egyedül. A párom meg nyugodtan mehet az erdőbe etetni magával a szúnyogokat, meg autóversenyt nézni, oda én nem akarok menni.
2023. ápr. 15. 13:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Én csak akkor napozok, amikor végre le tudok pihenni a strandon, és elalszok az árnyékban cirka pár órát 🤣

Engem untat a strandolás, csak a vízben lét, vagy kint dögleni a parton, de néha kell ez a fajta pihi is nekem is. Én inkább mászkálok, programot keresek.

2023. jún. 15. 18:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát ha 5 év alatt sem oldódott meg nálad más baj is lehet. Késő ősztöl kora tavaszig sem lett fix kapcsolatod.
2023. jún. 16. 06:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Utolsó fix kapcsolatom van , de ez a kèrdès szàmomra mindig aktuàlis.
2023. jún. 16. 10:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez nem csinosságtól függ, hanem habitustól. Van, akinek az a nyaralás/pihenés, hogy egész nap a parton döglik, van, akinek meg a túrázás, városnézés, van, akinek meg a siklóernyőzés vagy vadvízi evezés.

Az alapján próbálj meg partnert találni, hogy mennyire egyezik az ízlésetek a szabadidő eltöltése kapcsán, vagy legalábbis mennyire tudtok kompromisszumot kötni.

Nekem pl. nem nyaralás az, hogy egy hétig fekszem egy tengerparon innen 1000 km-re. Hosszabb nyaraláson lehet egy-egy laza, tengerparton heverős nap, pihenésképpen, változatosságképpen (de ilyenkor sem grillcsirkeként fekszem a napon, hanem a vízben vagyok, labdázunk, ilyesmi, a parton pedig árnyékban olvasok, társasozunk, kártyázunk stb.), de a többi napon csináljunk valamit, nézzünk meg valamit, túrázzunk, várost nézzünk stb. Vagy egy-két óra reggel/késő délután a parton, de utána/előtte csináljunk valamit. Konkrétan a napsugárzás pedig káros, nem is szabad(na) konkrétan napon lenni 11-15 óráig.

2023. jún. 16. 13:57
 28/29 anonim ***** válasza:
26 os akkor koncentrálj a párodra. Bár számomra nem csinos de vannak az érzékeny bőrű hölgyek, akik hamar leégnének a napon és kb le kell festeni őket 2-3 óránként vastagon védő krémmel, szerintem nekik nem élmény a strand.
2023. jún. 17. 12:18
 29/29 A kérdező kommentje:
28-as èrtem. Attòl, hogy van pàrom mèg szeretek itt kèrdèseket feltenni.
2023. jún. 19. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!