Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben házassági szerződéssel kivédhető, hogy a páromnak köze legyen a leendő lakásomhoz?
bizonyos értelemben jó lehetne, ha nincsenek egyikőtökben sem anyagi félelmek. de ha lesznek gyerekek, akkor úgyis az lesz a vége, hogy kell venni közösen majd valamit nem? szóval kérdés ez az egész anyagi kockázatvállalás megúszható e egészen.
ti ketten tudtok azért erről beszélni nyíltan? aránylag nyíltan :D
Ne házasodjatok, éles késekkel menni a nászéjszakára? Anyós jelölt mióta része egy párkapcsolatnak?
És, ha főztük, ki fogja a sárgarépát fizetni?
Vagy minden vásárlás előtt elmentek ügyvédhez?
Szerintem a kérdést le lehetne egyszerűen zárni, ha a házasság meg sem köttetne. Ha már most azon agyalsz mi lesz ha kirak a lakásból. Így hogy lehet kapcsolatban élni, hogy nincs meg a biztonság-tudat, nincs meg az „otthon vagyok” érzés, ha attól félsz bármikor kipaterolhatnak, ráadásul gyerekkel.
A párod anyukáját megkérdezném, hogy anno vele is így viselkedtek?
Ha a párod így áll ki melletted most, akkor mit vársz ha a gyerekeiteket nevelitek majd? Akkor is a szülők mondják meg a tutit?
Mindenki szeretné a gyerekét megóvni a csalódástól, de van egy határ, és ilyen hozzá-állással nem hiszem, hogy bárki férjhez menne ilyen körülmények között (én biztos nem).
Mindketten hasonlóan gondolkodtok és szárazon tartjátok a puskaport.
Lehet erre köpködni, de a valóság attól nem változik.
A gordiuszi csomó viszont átvágható.
Nem kell anyakönyvvezető vagyonközösségre lépni és a mostanit is meg kell szüntetni.
Aztán lehet boldogan élni, amíg tart a boldogság.
Gyerek sem a házasságtól lesz, hanem a megtermékenyítéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!