Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jó ötlet elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet elfogadni ilyen drága ajándékot? Nem számít "lehúzásnak"? Sose kaptam még ilyen drága holmit.

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz a szülinapom, a párom mondta, hogy okosórát szeretne venni nekem, de inkább biztosra megy, ezért megkért, hogy válasszak én egyet, hogy biztos olyan legyen, ami tetszik.

Sokat átnéztem, teszteket, véleményeket róluk, hogy akkor már ne olyat válasszak, ami kacat.

Sikerült is kiválasztanom egyet, ami 30ezer ft. Mondtam a páromnak, hogy legyen ez, de túl sokba kerül, legalább egy 10-est engedjen, hogy én fizessek bele. Belement, megrendeltük.

Viszont azóta is bűntudatom van, mert a 20ezer mégiscsak 20ezer... Ilyen drága ajándékot még soha senkitől nem kaptam, és most furán érzem magam.

Szerintetek túlzás volt? Olcsóbbat kellett volna választanom?

Még lemondható a megrendelés, így nagyon vívódok magammal, de megbántani se akarom a páromat, és az óra is tetszik..

De közben ott az érzés, hogy "lehúzom" őt.

Mit gondoltok?

(A párom havi 200 körül keres, és azt mondta, 25-30ezer ft értékben gondolkozott ajándék-ügyben)

2018. ápr. 5. 11:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nyilván ez is, mint annyi minden más, kontextus kérdése. Ha két hónapja vagytok együtt és (a te elvárásodra) már Valentin-napra, nőnapra, a névnapodra, az első és második hónapfordulótokra és húsvétra is 20-40 ezres ajándékot kaptál ő meg semmit, akkor igen.

Ha ő döntötte el hogy ezt kapod, és nem folyamatosan minden alibiünnepre egyoldalúan harmincszor annyiért ajándékoz mint te, akkor természetesen nem.

2018. ápr. 5. 16:54
 22/23 anonim ***** válasza:
Max. akkor lett volna butaság elfogadni ilyen mértékű ajándékot, ha kb. egy hete ismered. De az írás alapján gyanítom, hogy azért ennél hosszabb ideje vagytok együtt. Nem, ez így nem lehúzás azért.
2018. ápr. 5. 16:55
 23/23 A kérdező kommentje:
Ohh igen, ezt elfelejtettem: 3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. Eddig mindketten olcsón hoztuk ki az ajándékot (csak szülinapra veszünk egymásnak ajándékot - karácsonyra inkább sütünk együtt valami sütit, vagy veszünk egymásnak nassolnivalót, évfordulón meg elmegyünk valahova, amit felesben fizetünk, vagy pl társasjátékot veszünk magunknak, ami mindkettőnknek ajándék), csak eddig a szülinapi ajándék is bőven olcsóbb volt ennél - mindkettőnk részéről :)
2018. ápr. 5. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!