Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 hónap ismeretségnél,20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 hónap ismeretségnél,20 évesen, ha õ az igazi, de NEM szeretnél még gyereket de terhes lettél, mit tennél?

Figyelt kérdés
Lányoknak szól és pusztán elméleti kérdés. Nem kell meggyõzni vagy ilyesmi.
2018. ápr. 5. 02:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%
Az én családomban amúgy is probléma a teherbe esés,úgy,hogy felnőtt emberként semmiféleképpen se vetetném el,bármilyen nehéz is lenne utána.Még ha kiderülne,hogy mégse az igazi,akkor is megtartanám.
2018. ápr. 5. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy a körítés, soha nem akarok gyereket, így elvetetném. Ha nem lehetne, akkor meg felakasztanám magam.
2018. ápr. 5. 08:37
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Ó, ismerek ilyet... ráadásul szereti hangoztatni, hogy hú, de önálló nő ő már. Ahhoz képest MINDEN nap otthon van reggeltől estig, nincs munkája, nincs végzettsége, csak 8 általános, mert otthagyta a középiskolát, nincs szakmája, az a bizonyos igazi is egy elég fura alak, de egyben hasonlítanak, pénze annak sincs. Ha hazamennek, azt is csak úgy, hogy alaposan feltankol kajával, a gyerek cuccait meg persze nem ők állják. De azért ő önálló és felnőtt. Hát hogyne... szerintem ez a szégyen.

Bár nálam eleve nem lenne téma, hogy megtartom-e, mivel 8 éve védekezek, pontosan mióta élek szexuális életet, és egyszer se lettem terhes csak úgy. Különben az abortusznak megvan a helye és ideje (lásd erőszak, stb). Ezen felül nem vagyok se mellette, se ellene, de a legjobb módszernek a védekezést tartom előtte:D

2018. ápr. 5. 09:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én megtartottam, majd 6 év múlva szültem még egyet, összeházasodtunk. Most 17 év után szeretnék elválni-ez egy hosszú sztori.

Lényeg, ha újra ott lennék, nem vállalnám a gyereket, szerintem együtt se lennénk már..

6 hónap nagyon kevés ismeretség, aztán hirtelen szülő lesz az ember, ideje sincs már megismerni a másikat, vagy mire megismeri már nem ugrál, mert a gyerek. Nem mondom, hogy az egész sz@r volt eddig, de rájöttem, hogy nem ezt , nem őt akartam, de még nem késő :) 36 éves vagyok 2 gyerekkel, de már 15 és 10 évesek, így azért könnyebb új életet kezdeni.

2018. ápr. 5. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Elvetetném. Voltam elég hasonló helyzetben, bár csak paráztam, terhes végül nem voltam, csak valamilyen rejtélyes okból úgy döntött a menzeszem hogy 17 napot késik. Majdnem másfél éves kapcsolat, 20 évesen, egyetemen, soha nem együtt élve. Megbeszéltük mielőtt megcsináltam a tesztet hogy ha összehoztuk a gyereket akkor se szülöm meg. Se anyagilag, se lelkileg, se érzelmileg, se kapcsolatilag, se életképességben nem állok erre készen.
2018. ápr. 5. 16:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

1. hat hónapos kapcsolatban NEM ismered

2. védekeznék ezerrel

3. esemény utáni, ha mgis terhes maadnék

4. ha nem használ, abotusz

2018. ápr. 5. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A kerdes az volt en mit tennek, szoval ez nem tanacs, hanem valasz. Ebben az "igazi" dologban sose hittem, foleg ennyi idosen ez annyira komolytalan, mar ne is haragudj. De meg ha teeeeenyleg o lenne az igazi akkor sem akarnek en husz evesen szulni es/vagy babazni. Nem es kesz. En nem tartom akkora katasztrofanak az abortuszt. Persze, rossz lenne, de ilyen helyzetben eselyed sincs arra, hogy jol erezd magad, kiveve persze ha oda meg vissza vagy a gyerekekert. Van akinek meg a terhesseg nem akkora katasztrofa. Ismerek 23 eves lanyt, akinek mar ket gyereke van ket apatol es boldog. Ugy latszik tenyleg fejben dol el...

En ilyen helyzetben nem azt neznem mitol erzem rosszabbul magam, mert barmit teszek a konnyeket nem uszom meg. A praktikusabb megoldast valasztanam.

Es tudom, nem errol szol a kerdes, de en igyekszem kezben tartani a szaporodasomat es csak akkor lesz gyerekem ha en is akarom. :/

2018. ápr. 5. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!