Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre a helyzetre mi a legjobb megoldás?
Finoman felvezeti, hogy körülötte mindig lesz más nő is, de te ezt tűrjed. Neked viszont a férfi rokonokkal is tilos lesz beszélgetni.
Én már elbúcsúztam volna tőle.
Itt kapásból volt 1-2 vörös zászló. Nem igen veszed észre idejében a jeleket, ugye?...
Vagy szerinted normális, ha előtted néz meg más nőket, meg más nőkkel beszél/találkozgat? Vagy, hogy már most betegesen féltékeny a többi férfire?...
Igen, önbizalomhiányos és frusztrált. Ez a viselkedés meg gáz, és később csak rosszabb lesz.
Ahogy feljebb írták, ezek hatalmas vörös zászlók. Kettős mércéje van, neki egy dolog magától értetődő módon megengedett, neked viszont egyáltalán nem. Még csak beszélgettek, de már most féltékenykedik, agresszív és kisajátító. Plusz meglehetősen manipulatív az is, hogy viccre próbálja fogni.
Én a helyedben biztosan nem kezdenék vele. Nagyon rossz képet vetít elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!