Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan h valaki alkalmatlan a párkapcsolatra?
"igencsak van valóságalapja szerintem is"
Szerintem is. Sajnos. Bár ne lenne!
Lehet hogy nyersen fogalmazott, de attól még igaz.
Sajnos nagyon sok nőre igaz.
Hangsúlyozom sokra, de bizodalmam szerint nem mindegyikre.
Még nem találkoztam olyannal akire ne lenne igaz, de igyekszem megtalálni és megnyugodni hogy van cáfolat.
Nem tettem fel ezt a kerdest egyszer se, nem kerek szemelyeskedest se ugyanis nem ismertek.
Volt mar tavkapcsolatom is, volt normal kapcsolatom ahol gyakran talalkoztunk. Legbelul azt erzem h eleg lenne boven az ha mondjuk parkapcsolatban max egyutt aludnank. Szeretem a szemelyes teret, neha az egyedullétet, viszont igenylem is a kapcaolatot, de eleg az a par ora egy nap.
Ti mit gondoltok errol?
Értem a problémát, én is hasonlóképpen vagyok. Igaz, igényem ugyan lenne a szoros kapcsolatra, csak az életvitelem nem engedi, így megelégednék egy hasonló szintű kapcsolattal. Azaz, hetente 1-2szer találkozni.
Én azt gondolom, ez kivitelezhető ugyan, de hosszú távon nem működik. Előbb-utóbb úgyis megnő valamely fél részéről az igény a szorosabb kapcsolódásra, azaz hogy a kapcsolat fejlődjön, magasabb szintre lépjen. És akkor úgyis borul az egész.
41f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!