Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan h valaki alkalmatlan a párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Magamrol beszelek. Egyszeruen nem tudok megmaradni senki mellett hosszutavon. Nő vagyok.
2018. márc. 28. 00:09
1 2
 11/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Nem tartom magam párkapcsolatra alkalmasnak, ellenben azt látom mindenhol, hogy nálam sokkal alkalmatlanabbak jönnek össze egymással seperc alatt, olyanok, akikről pontosan tudom, hogy milyen elviselhetetlen természetűek.
2018. márc. 28. 07:33
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
"A feleségem is alkalmatlan kapcsolatra, ő ezt mégsem vette figyelembe. Nem ártana kedves nők, ha elgondolkodnátok azon, hogy képesek vagytok-e szeretni, képesek vagytok-e arra, hogy elfogadjátok a férfi döntéseit, van-e egyáltalán szexuális vágyatok, önmagatokon kívül szerettek-e másokat, a feminizmus nem égette-e ki az agyatok...stb." A "jótanácsaidat" nőrokonaidnak osztogasd kérlek, ne ismeretlen nőkkel személyeskedj, mert a feleséged gyökér volt. Köszi.
2018. márc. 28. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
12-es. Pedig sok férfi nevében szólt, igencsak van valóságalapja szerintem is. Személyeskedni meg úgy látom pont te kezdtél el vele, megemlítve a nő rokonait (burkolt anyázás). Tudod van az a mondás, hogy akinek nem inge, az nem veszi magára. Nem volt posztom megvédeni férfitársam, de ez kikívánkozott belőlem.
2018. márc. 28. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:

"igencsak van valóságalapja szerintem is"

Szerintem is. Sajnos. Bár ne lenne!

Lehet hogy nyersen fogalmazott, de attól még igaz.

Sajnos nagyon sok nőre igaz.

Hangsúlyozom sokra, de bizodalmam szerint nem mindegyikre.

Még nem találkoztam olyannal akire ne lenne igaz, de igyekszem megtalálni és megnyugodni hogy van cáfolat.

2018. márc. 28. 11:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem tettem fel ezt a kerdest egyszer se, nem kerek szemelyeskedest se ugyanis nem ismertek.

Volt mar tavkapcsolatom is, volt normal kapcsolatom ahol gyakran talalkoztunk. Legbelul azt erzem h eleg lenne boven az ha mondjuk parkapcsolatban max egyutt aludnank. Szeretem a szemelyes teret, neha az egyedullétet, viszont igenylem is a kapcaolatot, de eleg az a par ora egy nap.

Ti mit gondoltok errol?

2018. márc. 29. 12:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Értem a problémát, én is hasonlóképpen vagyok. Igaz, igényem ugyan lenne a szoros kapcsolatra, csak az életvitelem nem engedi, így megelégednék egy hasonló szintű kapcsolattal. Azaz, hetente 1-2szer találkozni.

Én azt gondolom, ez kivitelezhető ugyan, de hosszú távon nem működik. Előbb-utóbb úgyis megnő valamely fél részéről az igény a szorosabb kapcsolódásra, azaz hogy a kapcsolat fejlődjön, magasabb szintre lépjen. És akkor úgyis borul az egész.

41f

2018. márc. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!