Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is az a helyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is az a helyes, hogy nem támogatom a barátnőmet abban, hogy többet hízzin?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk is duci volt (164 cm, 70kg), nem is volt ellenemre, szeretem ha egy nőn van pár plusz kiló, és miután látta, hogy mennyire szeretem a testét (is), el kezdett arra célozgatni, hogy szebbnek érezné magát ha még hízna, akkor azt mondtam, hogy nem feltétlen lenne ellenemre, de jól gondolja meg, és legyen egy határ.

Most 87 kiló és még mindig "zabál", sajnos szebben nem tudom mondani... A mozgással is szinte teljesen felhagyott.

Én már egyre inkább aggódom érte, próbálom lebeszélni arról, hogy folytassa, de hiába, jól érzi magát a testében, nem lehet meggyőzni.

Én így is szépnek találom, de az egészsége miatt nem szeretném ha tovább hízna.

Ez lehet olyan testképzavar mint az anorexia? Csak itt fordítva.

2018. márc. 26. 15:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 A kérdés is azért lett kiírva mert aggódom. Őt viszont nem érdekli, most még nincsenek problémái, de pont azért akarom most leállítani.
2018. márc. 26. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

„Elmondta, hogy mindig is meg akart hízni…”

Egyértelműen mentális gondokra utal. Pszichológust kellene felkeresni. Itt nem arról van szó ezek szerint, hogy nassolgatni szeret és lusta, hanem hogy ő testképzavaros, vágyik a kövérségre, aminek hosszabb távon egészségügyi kockázatai lehetnek. Ezt kellene valahogy megpróbálni megértetni vele. Nem vádló hangnemben, vagy erőszakosan, de rádöbbenteni, hogy ez nem tesz jót neki, és mivel testképzavar, nem tudja majd, hol a határ, hol álljon meg, ezért folyamatosan tovább fog hízni. Minél tovább tart, minél később kezdik kezelni, annál valószínűbb a lélektani és testi szövődmények kialakulása.

2018. márc. 26. 16:43
 13/13 anonim ***** válasza:

10-est kiegészíteném azzal, hogy hormonális problémák.

(IR, PCOS és egyebek, amik egymást is generálják, és a túlsúly is generálja ezeket a hormonális dolgokat, megbomlik a hormonok egyensúlya).

2018. márc. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!