Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Nem reg szakitott velem baratnom tobb mint 2 ev utan. O par nap alatt tul lepett es eli a vilagat meg en nem vagyok jo formaban. Legkisebb dolgok is olyan sziten felidegesitenek hogy nem birok normalis valaszt adni vagy hozza szolni az emberekhez amikor hulyesegeket mondanak, pedig ez elott tolem nyugodtabb embert nem ismertek az ismeroseim. Gondoltam fel lepek par tarskeresore beszelgetes celjabol (nem feltetlenul kapcsolatot akarok). 3 tarskereson vagyok es irok, irok,Irok es csak irok a lanyoknak de senki sem valaszol. Nem akarok nagyot mondani de minimum 50-60 lanynak irtam mar es semmi valasz. Velem van a baj? Ezek utan mar annyira a beka s*gge alatt van az onbizalmam hogy egyszeruen keptelen vagyok normalis eletet elni csak az idegeskedes, hibak keresese magamban stb. Nem tuddom mit csinaljak. 19/F.

2018. márc. 26. 12:19
1 2
 11/13 Költőnő? ***** válasza:
Sokan szakítás után (Nem tudom, h itt mi a helyzet) nem azért vetik bele magukat kvázi azonnal az ismerkedésbe, mert nem fáj vmilyen szinten, nem gyászolják vmilyen szinten. Én spec nem tartom ezt jó elterelő módszernek, mert vannak fájdalmak, amiket igenis meg kell élni és lehetőleg egyedül. Sokan nem hagynak maguknak elegendő időt a feldolgozásra, az elengedésre.
2018. márc. 26. 14:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok kommentet es azt is hogy nem annyit kaptam hogy “szar vagy fogadd el”. Megprobalok pozitivan gondolkodni es amit leirtak tanacsokat megfogadni.
2018. márc. 26. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Aki ilyet ír Neked, az csak a magas lóról beszél. Nem vagyunk egyformák, vannak akik érzékenyebbek és vannak, akik kevésbé. Én is az előbbihez tartozom. Kitartás.
2018. márc. 26. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!