Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézhetnék ki idősebbnek? 19 vagyok, de kinézek 14-nek. Ciki mert a "szerelmem" és köztem 4 év van de ő nem járna velem mert azt mondja 10 évnek is kinéz és az már ciki. Sminkelem magam meg minden de mégis.
Szerintem se akarj kinézni idősebbnek. Idővel mindenképp népszerű leszel, illetve már most is... elég sok 20-25 közötti srác szereti az aranyos/kislányos alkatú lányokat.
A "szerelmednek" pedig akkor valószínűleg más az ízlése...
Fogsz te még örülni annak, hogy kevesebbnek néznek mint amennyi vagy :) Nem is olyan sokára...
És igen. Nekem például bejön egy kislányos kinézetű de nem kislány viselkedésű csaj.
Szia én majdnem húsz vagyok és még mindig mindenhol elkérik az igazolványomat:-S
DE ennek ellenére van párom aki azt mondja nagyon szereti a "babaarcomat". Nem vagyok alacsony...van mellem...egyszerűen nem sminkelek, mint egy egy szakadt 15 éves...nem csöpög rólam a szemhéjfesték...ennyi...
De a párom szeret, már 3 éve:)
Szóval a probléma gyökere nem ott van, hogy hogy nézel ki. Ha szeretne a "szerelmed" akkor nem érdekelné az se, ha a nagyapádnak néz ki... de most komolyan. Amúgy is kit érdekel, MÁSOK mit gondolnak?:-S
a páromnál majd fél fejjel magasabb vagyok csaj létemre. Ja és teszek arra, hogy más mit gondol erről. A szerelem nem erről szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!