Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Ma voltunk az osztályommal vidámparkban,és az eggyik osztálytársam az eggyik játéknál(BreakDance),ilyen pörgős cucc,zenére pörög,és mikor szembe kerültünk egymással,akkor integetett nekem,rám mosolygott,szerintem keresett engem a tömegbebn,és mikor egy nagyon jó zene volt,akkor feltettem a kezem,és őis feltette,és rám mosolygott!!! Állandóan a fogamzásgátlóval jön,meg az óvszerrel(ha gyógyszert veszek be a suliban,pl. fejfájásra!) Mikor volt az osztály fényképezés,akkor is bementem a terembe,és mikor ránéztem,gyorsan elkapta a fejét,de ez órákon is így van! :) Ja,és még a v.parkban volt egy átpördülős cucc,akkor is ránéztem,és egymásra mosolyogtunk! Állandóan nevettett,a hátsómra akart csapni,stb..bejövök neki?2010. jún. 10. 18:32
2/6 anonim válasza:
És vajon még szűz leszel mire ezeket írom? =D
Naná hogy akar valamit, csak legyetek észnél ha együtt vagytok, mit csináltok... pl amikor kávézóba mentek, mert a koffeinbombákra kiszámíthatatlanul reagálhat a fiatal szervezet! Maradjatok egyelőre a vidámparknál ;)
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy bejössz neki! :D
Sok szerencsét! :)
4/6 anonim válasza:
DRUGS ARE BAD,M'KAY???????????????????????
5/6 A kérdező kommentje:
tegnap is bnőm hülyeségből megfogta a kezem,ránéztem a srácra,és akkor is nézett! de nem azért mert bnőm kezét fogtam,mindig szokott!
2010. jún. 12. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!