Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vészes a múltamban, hogy csaltam már meg valakit, volt szexkapcsolatom is, illetve alkalmi?
Fiatalabb koromban elég kíváncsi természet voltam, ráadádul szörnyen buta és naiv, megtörténtek a felsorolt dolgok. Azóta jó pár év eltelt, felnőttem, lediplomáztam, megkaptam álmaim munkáját, szépen építem az életem és úgy érzem, végre egyenesbe raktam mindent. Viszont a szerelem terén, mikor a múltamra kerül a sor (mivel mindig elmodom és nem ködösítek), akkor hülledeznek, vagy lerib-ncoznak, esetleg ha nem is zavarja annyira, akkor a későbbiekben felhozza, poénkodik vele, volt ilyen eset is. Megértem, hogy taszító, de miért egy fiatal kislányt kell azonosítani egy felnőtt nővel? A legutolsó kapcsolatom kb. 2 éve ért véget, nem szörnyű tettek vagy hibák miatt szakítottunk. Az akkori páromat nem zavarta, megértette és el tudta különíteni a tini éveimet a felnőtt élethelyzetemtől.
Újabban ismerkedéskor nagyon megkapom a múltam miatt a csúnya szavakat, nem értem, miért kell ekkora jelentőséget tulajdonítani a butácska tini korszakomnak. Nyilván nem egy pozitív dolog, de hogy felnőtt emberek le vannak ragadva a sztereotípiáknál és nem tudnak mást szajkózni, csak hogy aki egyszer megtette, megteszi máskor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!