Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, hogyha a barátotok találkozna az exével? A lánynak is van barátja, de barátsággal váltak el. Szerintetek?
Kérdező, 3-as vagyok. Mondjuk ha csak félévente futnak össze, szerintem az nem ad különösebben indokot a félelemre.
Az én esetemben jóval gyakrabban tudtak találkozni, ami miatt a kötődés amúgy sem tudott megszűnni.
A párkapcsolatotok amúgy milyen? Úgy érzed nem foglalkozik veled eleget? Csetelget az exével sűrűn? Ezek is jelzik azt, hogy mennyire vágyik vissza, vagy nem.
Azt szólnám hozzá, hogy érezze jól magát.
Egyrészt nem vagyok börtönőr, másrészt valóban azt szeretném általában is, hogy érezze jól magát. Különben minek vagyok vele?
12: sőt, van olyan hatás is, hogy ha időnként látod az exet, akkor nem kezdenek el annyira megszépülni az emlékek.
Az exem helyett sokkal inkább egy ember akivel találkozom.
Sőt a parommal együtt is találkozunk.
Jóban vagyunk.
Én meglepődnék, mert az én barátom úgy van vele, hogy értelmetlen szakítás után haverkodni. Neki mondjuk nagyon fájt a szakítás, őt dobták ki, utána még a csajt próbált vele haverkodni és végül a csaj offolta ki újra. Ezért csak idegesíti őt, ha a közelében van.
Ettől függetlenül néha töltenek együtt időt, mert közös a baráti kör, de tudtommal akkor is kerüli.
Ha azt mondaná, kibékülnek, és néha összefutnak, akkor ámen :D
Én magam 3-ból 1 exszel tartom a kapcsolatot (a másik kettővel néha egy sziamizu fél évente, de az egyik nagyon utál az értékrendbeli különbségek miatt, szóval ennyi se). S vele is azért, mert úgy gondolom, mi jobb barátok vagyunk mint amilyen pár voltunk. Illetve közös baráti társaság. Barátomat ez nem zavarja, meg neki is haverja igazából.
Ha ebből probléma lenne részéről egyszer csak, furcsállnám, mert ő nagyon nagy feltétel nélküli bizalommal van felém. Én nagyobbat nyelnék, ha bejelentené, hogy az exével kíván jóban lenni, mert én bizalmatlan vagyok, de tudom, hogy ezt nem rajta szabad leverni, szóval nem hisztiznék hanem szép lassan elfogadnám.
Nem is értem, aki ennyire nem bízik a másikban, mire tart kapcsolatot? Ha megcsal, nem az ex lesz az oka elsősorban, hanem megtenné mással is. :/
Én jóban vagyok az exeimmel. Nincs ezzel baj! És ha a barátnőm lenne, nem lenne bajom, ameddig baráti a kapcsolat. Én is így vagyok az exeimmel. Semmi extra velük. Kell kis idő, amíg az érzelmi részek letisztulnak.
Ha egy lány emiatt féltékeny lesz az exeimre, akkor nem érti meg a helyzetet. Nem gondolnám, hogy akármelyik barátomat, legyen az ex vagy sima barát, fel kelljen adnom a barátnőmért, ha más ok nincs rá. Megfelelően értelmes emberek tudják ezt kezelni. Aki pedig haragban vált el, vagy csak nem tudja feldolgozni, hogy dobták az ne találkozzon velük. De ettől még működhet kényelmesen! :)
Néha beszélgetnek, megmondta neki h csak akkor keresse hha vmi említésre méltóról van szó, mert hogy engem zavar a dolog. De ennek ellenére mégis minden baromsággal betalálja...
Körülbelül egy hónapja járunk, de már több, egy éve egymással vagyunk. Mielőtt ki lett mondva, hogy járunk néhányszor összefeküdtek. Emiatt tartok a találkától, hogy az liba egyből tenné neki a szépet, meg játszaná az agyát...
Érdekelne ez a dolog, hogy ha találkoznak, akkor nem feltétlen kedenek megszépülni az emlékek. Még nem is hallottam ilyenről :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!