Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta együttélő házaspárok miért nem szexelnek?
Ismerősi körben egyre többet hallok ilyenről. Legutóbbi eset: 47 éves férfi 20 éve nem szexelt.
Ezt én nem tudom felfogni. Minden házasság elromlik egyszer? Miért szűnik meg az intimitás? Vagy nincs is rá igény?
" Legutóbbi eset: 47 éves férfi 20 éve nem szexelt."
Szexel az, csak nem az asszonnyal.
Több olyanról is tudok, ahol a gyerek születése után évekig nem volt szex, az nem egyedi eset.
Ennek több magyarázata is lehet, egyrészt a Nő átmegy mama üzemmódba és nem tud a párjára koncentrálni, másrészt nem alszanak eleget és nem tudják kipihenni magukat, és amint ágyba kerülnek csak a pihenésen jár az eszük.
A harmadik tényező, lelki-fizikai változások.
Van olyan ismerősöm, aki benn volt a párjával a szülés közben és azóta képtelen vele szexelni, voltak orvosnál, de valami bekattant az agyában, és állítólag ez sem egyedi eset.
Az életkor előrehaladtával nagyon sokat számít a fizikai állapot, hogy a férfi mennyire van jó állapotban, keringési zavarok, prosztata problémák és sorolhatnám.
40F
Példa mindenre van, a 20 éves kihagyást meg miért fogadta e az asszony - az egy jobb kérdés.
Mi a házasság 19. évében is heti 2-3 alkalommal biztosan, aztán amikor az új asszonnyal lett gyerekünk vele is - nekem semmi kifordulást nem okozott az apaság.
Nekem az Analyze This-ből jut eszembe, mikor DeNiro karaktere mondja, hogy azért van barátnője a felesége mellett, mert olyanokat csinál vele, amiket a feleségével nem. Miért nem csinálja a feleségével ezeket, kérdezi Crystal. Mire a válasz: Mert azzal a szájjal ad esti puszit a gyerekeimnek.
Szerintem sok pasiban van ilyen madonna/whore complex szerűség.
Szerintem rengeteget számít, hogy mennyire volt meg előtte is a kémia.
Nálunk a gyerek két év házasság után lett. A férjemet úgy képzeljétek el, hogy egy injekciós fecskendő látványától rosszul lesz. Szülésnél úgy volt, hogy bent lesz velem, amíg vajúdok, utána kimegy. Aztán felpörögtek az események, a szülészorvos kerek perec "ráparancsolt", hogy maradjon mellettem, most jön a java.
Nem részletezem, végig ott volt, mindent látott.
Semmi nem állt közénk ezek közül a dolgok közül. ki sem vártuk a hat hetet, 4,5 hét után újra szexeltünk. Azóta rámjött jópár kiló (nem a terhesség miatt, hanem az életkori változások, stb miatt), de még most is működik, 20 év múltán is. Szerintem a kémia ha megvolt, az meg is marad, és ez a része ezen múlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!