Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Ő 19F én 17L Csábítási tippek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos van egy nagyon jó barátom 19 éves fiú és hát én eléggé bele habarodtam meg minden egyik nap elmentünk kutyát sétáltatni aztán mikor elbúcsúztunk adott 3 puszit de tiszta érzékien mintha csókolt volna aztán mondta hogy holnap találkozunk és elhúzott más nap megnéztünk együtt egy horrort és egy jelenetnél úgy meg ijedtem majd befostam kiborult az össze popcorn ő meg átölelt és mondta hogy ne félj azóta is jönnek folyton ezek az óvatos bókok gesztusok mikor megyek suliba és meglát ohgy jövök rohan elém meg minden aztán mikor nyúlnék a kilincshez hogy bemenjek lohol elém hogy kinyissa az ajtót szerintem ez nem puszta kedvesség szeretném neki megmutatni hogy én is kedvelem csak nem tom hogy hogyan szombaton megyek hozzá mert ő informatikus és megszereli az egyik barátnőm gps-ét és én is elkísérem ekkor szeretném megtenni az első lépést szerintetek mit tegyek????2010. jún. 10. 14:15
1/7 anonim válasza:
Mondjuk csókold meg. Szimpla, félreérthetetlen gesztus. :)
20F
2/7 anonim válasza:
vagy ha félénkebb vagy akkor utalj rá hogy bejön neked, és örülnél ha több is lenne
3/7 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálom!!! De mit mondjak ????
2010. jún. 10. 14:30
4/7 anonim válasza:
mond neki h észrevetted hogy az utóbbi időben mennyire kedves hozzád stb. ami jól esik neked, és h nem-e lenne kedve szorosabbra fűzni a kapcsolatotok
5/7 anonim válasza:
Beszéddel felesleges szenvedni, de Te tudod. :)
(az első voltam)
6/7 anonim válasza:
Hát én a 3. válaszadóval értek egyet! :) De sztem ne mond azt h lehetne e több is vagy ilysemi, csak lassan! Szerintem is hozd fel témának h mien rendes veled és h kevés fiu van aki manapság ilyen mint Ő. És h sok lánynak ez jön be, aztán néz rá és mosolyogj egyet! de csak szerényen :) Aztán észreveszi h mi is a helyzet,és közeledik majd! :) Rem jó választ adtam! Sok sikert! :)))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jún. 10. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!