Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a barátom úgy érzi, hogy nem képes kapcsolatban élni?
Már több, mint 1 éve együtt vagyunk, de nagyon nehezen megy neki a bizalom. Tény, hogy sokszor nekem is, de az meg sem közelíti ezt a szintet.
Bárhová megyek, bármit csinálok, bárkivel beszélek, folyamatosan a jeleket keresi, hogy kivel és mikor csalhattam őt meg, pedig soha sem akartam megcsalni, és nem nyúlt hozzám senki sem, nagyon szeretem őt.
Ezek miatt pedig mondogatja sokszor, hogy neki nem megy az elköteleződés, nem meri odaadni senkinek a szívét teljesen, mert fél, hogy a másik átveri és kihasználja, és folyamatosan készenléti állapotban érzi magát, hogy mikor csalom meg vagy hagyom el. :(
Mit lehetne tenni ilyen helyzetben?
Én szeretném, ha bízna bennem.
22N, 24F
"és folyamatosan készenléti állapotban érzi magát, hogy mikor csalom meg vagy hagyom el. :( "
Hát... én is ilyen vagyok, és nem igazán sikerült még ezen változtatni, szóval engem is érdekelne. Mondjuk eddig sajnos mindig igazam lett.
A bizalom nemléte elég nagy hiányosság egy kapcsolatban. Az egyik oszlopa.
Beszéld meg vele nyíltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!