Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, ha a barátom úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a barátom úgy érzi, hogy nem képes kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

Már több, mint 1 éve együtt vagyunk, de nagyon nehezen megy neki a bizalom. Tény, hogy sokszor nekem is, de az meg sem közelíti ezt a szintet.

Bárhová megyek, bármit csinálok, bárkivel beszélek, folyamatosan a jeleket keresi, hogy kivel és mikor csalhattam őt meg, pedig soha sem akartam megcsalni, és nem nyúlt hozzám senki sem, nagyon szeretem őt.

Ezek miatt pedig mondogatja sokszor, hogy neki nem megy az elköteleződés, nem meri odaadni senkinek a szívét teljesen, mert fél, hogy a másik átveri és kihasználja, és folyamatosan készenléti állapotban érzi magát, hogy mikor csalom meg vagy hagyom el. :(

Mit lehetne tenni ilyen helyzetben?

Én szeretném, ha bízna bennem.

22N, 24F

2018. márc. 15. 19:45
 1/4 Hans Pötterman ***** válasza:

"és folyamatosan készenléti állapotban érzi magát, hogy mikor csalom meg vagy hagyom el. :( "

Hát... én is ilyen vagyok, és nem igazán sikerült még ezen változtatni, szóval engem is érdekelne. Mondjuk eddig sajnos mindig igazam lett.

2018. márc. 15. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:

A bizalom nemléte elég nagy hiányosság egy kapcsolatban. Az egyik oszlopa.

Beszéld meg vele nyíltan.

2018. márc. 15. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen beteg emberekkel nem érdemes nyomorítani magadat.
2018. márc. 15. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 2 féltékeny pasival volt dolgom. Mind a kettő megcsalt. Magukból indultak ki. Mind a kettő előadta, hogy őket hogy átverték, milyen sebzettek, és már senkiben sem bíznak. (Így utólag visszagondolva 16-17 évesen különösen vicces ez a nagy dráma.) Én voltam mind a kettőnek az "utolsó reménye". Ehhez képest az elsőnek rajtam kívül még 3 barátnője volt, a második megcsalt az exével. Vicces módon pont az exemre volt a legféltékenyebb. Ki érti ezt?
2018. márc. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!