Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti hogy reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy reagálnátok ha az anyátok egy nálatok is fiatalabb férfival lenne együtt? Srácok, és ti?

Figyelt kérdés
Vagy mondjuk max. veletek kb. egykorúval. Szerintem nem kell ennél jobban részleteznem.
2010. jún. 9. 23:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem lehetséges, hogy tényleg érez is valamit iránta? Mert azért anyát is jó évek óta először boldognak látni, és ha csak ki akarta volna használni, akkor négy hónap alatt már megtehette volna, nem?
2010. jún. 10. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:

Én viccre venném a dolgot: "Mutass be te is anyádnak."

Asszem nem zavarna, az más kérdés hogy fateromat biztosan.

25F

2010. jún. 11. 20:23
 13/25 anonim ***** válasza:

Érdekesek vagytok,és ha szeretik egymást,a kor mit számít könyörgöm,az csak egy egyszerű szám,ha boldogok igenis hagyni kell,meg ha szeretik egymást,én is egy 14 évvel idősebb nővel vok,és vhogy k_rvára nem izgat az emberek véleménye.Ha szeretitek édesanyátokat akkor nem szóltok bele,legyen vele boldog,ha a pasi normális,ha pedig egys link gyökér akkor mindegy hogy 20-40-50 éves,a kor csak egy szám,ami számít ami a fejben van,és a hozzáálláson.

22F

2010. jún. 11. 20:28
 14/25 A kérdező kommentje:
Értem utolsó, én is közel állok a véleményedhez. Azt elmondanám, hogy férj már régóta nincs a láthatáron, aki berágjon.
2010. jún. 11. 20:37
 15/25 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne ha nem számolgatnánk a napokat, senkinek nem lenne kora, nem akadna fenn senki a számokon... nincs jelentősége egyáltalán.
2010. jún. 11. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:
20:28 neked van a legnagyobb igazad:)!!Grat!!!!és egyet is értekXD
2010. jún. 11. 20:52
 17/25 A kérdező kommentje:
Már csak az a kérdésem, hogy te hogy reagálnál ebben a helyzetben? :)
2010. jún. 11. 20:57
 18/25 anonim ***** válasza:

15 éves vagyok, anya pedig 51. :) Szóval ez nálam KIZÁRT, hogy valaha is megtörténne. :) De azért írok, mert kiváncsi avgyok a többiek válaszára is. :)

15/L

2010. jún. 11. 21:01
 19/25 anonim ***** válasza:
20:28-as vok,ebből jön,hogy én sose szólnék bele,szeressék egymást és kész.
2010. jún. 11. 21:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Speciel nekem apámnak van egy velem egyidős barátnője és gyerekük is van !

Dúrva, de mintha a barátnőmmel jött volna össze :)

A nővéremnek van egy kislánya 5 éves, apámnak a fia kétéves, aki

2010. jún. 11. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!