Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető voltam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy csajnak a szeretője voltam kb. 2 hónapig miattam otthagyta a 3 éves kapcsolatát. Azt mondta azért csinálta mert velem sokkal jobb meg a régi faszijával már unta és velem sokkal jobb élete van. Jártunk kb. még 2 hónapig de aztán visszament a régi pasijához közbe meg szarik a fejemre. az a baj hogy belészerettem és azóta se tudok másra gondolni. Igazából szeretném visszaszerezni, mert úgy érzem hogy valamit elkezdtünk és nem fejeztük be. Nem kérek olyan tanácsokat hogy keress mást stb. Tapasztalatokat szeretnék olvasni...2010. jún. 9. 22:30
11/12 anonim 

válasza:

Bútorozzatok őssze igy hároman. Most komolyan, ha megcsalta a barátját veled, gondolod hogy idövel nem fog rád unni és helyetted is keres majd mást. KERESS MÁST.
12/12 anonim 

válasza:

Meg is érdemled, hogy szenvedj te féreg! :D remélem, hogy ő az első gondolatod, amikor felkelsz és ő az utolsó, mielőtt elalszol. A kettő között meg azon vívódsz, hogy miért ilyen boldog nélküled... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!