Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tettszek neki vagy mégsem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettszek neki vagy mégsem? Nekem ez túl zavaros. (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Van egy 8.-os srác, akiért teljesen odavagyok. 2 éve ismerkedtünk meg, egy iskolai táborban. Hát már akkor is tettszett kicsit, de főleg akkor lobbant fel bennem valami, mikor először megláttam a suliban a tábor után szeptemberben. Folyton néztem, nem bírtam magammal. Ez neki is feltűnt, és szemezni kezdtünk. Nem lépett semmit, csak ennyi volt az egész. Mikor kezdődött a nyár, nem tudtam mit csináljkak. Szenvedtem. Aztán jött ez az új tanév. Most is folytatódott a szemezés, bár most nem volt olyan mint előző tanévben. Kevesebbet nézett rám, sőt a haverjai közelében észre se vett. De mikor haverok nélkül volt, akkor történt olyan is, hogy 8 óra előtt ő ott ült a folyosón, és várta a haverjait, én meg pár méterrel mellette voltam és vártam a barátnőim. És folyamatosan nézett. Meg például mikor megdobott a haverja hógolyóval és arcon talált, aggódva nézett rám, mint aki féltene. És még sok ilyesmi eset volt... De ha mégis tettszenék neki, akkor gondolom lépett volna... És most hogy ballag... Nagyon rossz. Ti mit gondoltok a leírtak alapján? 14/L
2010. jún. 9. 17:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Vájd ki a szemét és akkor nem lesz gond...
2010. jún. 9. 17:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Esetleg agyilag fejlettebb válaszoló?
2010. jún. 9. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valahogy be kéne próbálkoznod nála. Ha tetszel neki, akkor a legjobb történt, ha nem, az egy kicsit lehet kellemetlen lesz neked, dehát úgyis most ballag. Nincs vesztenivalód szerintem.
2010. jún. 9. 17:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet csak bátortalan. Megpróbálhatnád te elhívni valahova, mondjuk sétálni, vagy ilyesmi.
2010. jún. 9. 17:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vagyunk beszélőviszonyban, sőt még köszönőben se. És hát eléggé bárotalan vagyok leszólítani...
2010. jún. 9. 18:02
 6/14 anonim ***** válasza:

OK NE SZÓLÍTSD LE ÉS HAGYD KI ÉLETED NAGY ESÉLYÉT

Vagy végy egy nagy levegőt, lépj oda hozzá és szólítsd meg. A döntés a tiéd.

15/f

2010. jún. 9. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:

A fiatal kolléga jól mondja...

27/f

2010. jún. 9. 18:35
 8/14 A kérdező kommentje:
A kezdeményezés a fiú dolga.
2010. jún. 10. 13:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez nem igy megy, lány is kezdeményezhet, vagy oda mész és beszélsz vele, vagy irsz neki msn-en, myvipen, emailen valahol és rákérdezel a dologra, mert mi nem birjuk kitalálni hogy most tetszel e neki vagy nem, nem olvasunk a gondolataiba, ezért kérdezd meg te.

16L

2010. jún. 21. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a kezdeményezés tényleg a fiú dolga, de fontos, h bátorítsd, mosolyogj rá, finoman éreztesd vele, hogy a szimpátia kölcsönös és nem utasítanád el, ha közeledne.
2010. jún. 21. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!