Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én várok el sokat vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én várok el sokat vagy a párommal van "gond"?

Figyelt kérdés

Csak kivancsi vagyok a véleményekre.

Szóval a férjem elég sokat dolgozik (10-12 órákat),Én itthon vagyok két picike gyerekünkkel.

Sokszor úgy érzem,hogy azért van itthon dolog bőven. Ráadásul egy beteg rokonokhoz is én járok segíteni.

A lényeg,hogy tiszteletben tartom a párom munkáját és fáradtságát ezért igyekszem hagyni Őt pihenni,plusz a kedvébe járni.

A kérdésem az,hogy egy teljes hétvége rendelkezésre áll a pihenésre, akkor nagy kérés egy polc felfúrása és egy korlát megjavítása?

Ugyanis 3 hete várom,hogy felfúrjon egy polcot,és boezasztóan idegesít,hogy most is nekem kellett.végül megcsinálnom.

Igen,elmondtam már neki egy jó párszor,de nem igen van változás. A multkor egy vita után nagy dirrel durral megcsinált mindent amit kértem,de következő alkalommal ugyanez.

Most akkor én vagyok a hülye és fogadjak fel valakit az ilyen munkákra?

Férfiak-nők véleménye egyaránt érdekel. Nem kell velem egyetértni csak légyszives normális hangnembe írjatok

Köszönöm 29/N (Férjem 35)

2018. márc. 5. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-12 órát dolgozom naponta és nem irodában ülök. Sokszor mennem kell szombaton is. Bevallom van olyan, hogy semmit nincs kedvem csinálni, sokszor elmegy egy nap azzal, hogy bambulok ki a fejemből. De azért s házat nem hagyom szétrohadni, ha azonnal nem is, de a következő héten megcsinálom. A pofámról lesülne a bőr, ha a páromnak kellene polcot felfúrni (bár meg tudná csinálni és meg is csinálná), úgy gondolom, hogy az az én dolgom.

35F

2018. márc. 5. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
#6, minden elismerésem, de az egy nagyon más eset, mint a kérdezőé. Meddig bírtad?
2018. márc. 5. 19:43
 13/13 anonim válasza:
Szerintem ezek nem nagy dolgok,nem is értem,miért nem fér bele az idöbe egy polc felrakása! Sok sok ember jár el dolgozni és közben pl.épitkezik,kertet müvel(füvet vág,),a téli tüzelőt vágja össze stb.... Nem végzi el helyettük a kertész meg a kőműves.Az igaz,hogy egyszer élünk,nem csak munkáról kell szólnia mindennek,de meg lehet találni a köztes utat!
2018. márc. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!