Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még köztünk valami? Nagyon szeretem! 16/L
Figyelt kérdés
Ő az első olyan pasi, akivel csókolózás közben érzek valamit, megremegek ha meglátom, állandóan csak vele lennék, és vele le is feküdnék egy idő elteltével(még szűz vagyok), úgy érzem. Nagyon megszerettem, de a gond az, hogy amikor éppen összejöttünk, írt egy sms-t, hogy zavarja a korom. 7évvel idősebb nálam. Ma láttam, aztán állandóan csak nézett..szerintetek beszéljek vele vagy mit csináljak? Beakarom neki bizonyítani, hogy idősebb vagyok a koromnál, de légyszi ne olyanokat írjatok, hogy feküdjek le vele meg hasonlók, mert akkor ócska ribinek tűnnék, ami nem vagyok..meg én nem arra megyek..érzelmeire akarok hatni.2010. jún. 8. 23:38
1/5 anonim válasza:
16 éves vagy. A srác 23. Szerinted egy 23 éves férfi érzelmi kapcsolatot fog kialakítani egy 16 éves lánnyal? Ha érettebb vagy a korodnál akkor GONDOLKOZZÁL MÁR.
18.L
2/5 anonim válasza:
Egy 23 éves férfi vagy pedofil, vagy csak meg akar dönteni..a mai világban.
3/5 anonim válasza:
Gondold át a dolgokat: egy 23 éves férfi már jóesetben családot szeretne alapítani, vagy ha nem is, már komolyabb kapcsolatokra vágyik. Én a helyedben hagynám a fenébe. Annyi minden van még: Te pl még fügsz a szüledtől stb... Hiába vagy érettebb a korodnál, attól még ugyanúgy 16 éves vagy...
4/5 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem függök a szüleimtől...nagymamámmal élek...
2010. jún. 9. 09:53
5/5 anonim válasza:
az én szüleim úgy jöttek össze hogy anyám 16 éves volt apám 26. és 2 lányuk van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!