Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnál kölcsön a barátnődnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál kölcsön a barátnődnek, ha megszorulna?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy együtt éltek, de külön kasszán. Neki egy adminisztrációs tévedés miatt ebben a hónapban 30 ezerrel kevesebbet utalnak át, és hosszas telefonálgatás után is csak annyit sikerül elérni, hogy lehet, a következő hónap végén a fizetésével együtt visszakapja azt a pénzt. De nem ígérnek semmit.

Ugyanúgy ki tudja fizetni mindennek a felét, ahogy eddig, de vagy magának nem tud venni egész hónapban egy szenvicset sem, mert hiányzik neki az az összeg.

Ha te jól keresel, és neked nem hiányozna az a pénz, akkor kölcsönadnád neki a következő hónapig?

Vagy nem te tévedtél, hanem a bérelszámolónő, akkor miért te fizess? Majd nem vesz magának semmit, egy hónapot ki lehet bírni kézen állva is.

2018. febr. 28. 11:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Vicc, hogy ilyen embereknek van barátnője.
2018. febr. 28. 12:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Adnék neki, és visszafizetnie se kéne.
2018. febr. 28. 12:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

szóval nem keresetarányos kasszán vagytok, hanem ő is ad X összeget, meg te is igaz te sokkal többet keresel...

micsoda kapcsolat

2018. febr. 28. 12:25
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Ha benned egy ilyen kérdés felmerül, akkor te mindenben élsz, csak nem párkapcsolatban!

Ha élettársam ilyen felfogású lenne, már rég nem élnénk együtt, az ember kire számítson a bajban, ha nem a társára?

33N

2018. febr. 28. 12:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 30 ezer forint nagy pénz (nem keresek sokat sajnos), de én még a testvéremnek is adtam kölcsön kb ennyit, amikor megszorult, egy váratlan orvosi probléma miatt. Páromnak is adnék, és a barátaimnak is, illetve bárkinek, aki igazán fontos nekem. Tetves 30 ezer forint nem lehet komoly indok számomra, hogy elveszitsek egy fontos embert miatta. Tudom, hogy fontos a pénz, mert számlák stb, de vannak fontosabb dolgok is.

26N

2018. febr. 28. 12:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kb. pont ennyi pénzre lesz szükségem, mert a bérletem 30 körül lesz, 40 km-re megyek tanfolyamra, most a párom akadályozzon meg ebben azzal, hogy nem ad?Maga lenne a vicc, hisz egy ideje itthon vagyok (nem akkora még a lányom, hogy egyedül lehessen akár suli után), ergo tudja, hogy áll a bankszámlám, de egyébként sincs olyan egy kapcsolatban, hogy enyém-tiéd, MIÉNK van.
2018. febr. 28. 12:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Persze,ebben az esetben természetes,hogy adnék. Azt viszont nem értem,h miért kell lehúzni azt,aki többet keres,nem élnek házasságban,nincs gyerek,és nem veszi egyértelműnek,hogy anyagilag Ő legyen az adakozóbb.Nő vagyok,a párom sokkal többet keres mint én,és bár nem élünk együtt,több éves kapcsolat köt össze bennünket.Részemről természetes,hogy annyit költök amennyit a pénztárcám enged.Annak ellenére,hogy kérnem sem kellene,és a segítségemre lenne.Mindenkinek lehetősége van változtatni az életén.Van aki sok évig tanul a jobb anyagi helyzetért,és van,aki semmit nem tesz a jobb lehetőség érdekében.A fenti történet persze más,itt,és hasonló nehéz helyzetben természetes a kérés nélküli segítség.
2018. febr. 28. 13:22
 18/24 anonim ***** válasza:
Azonnal felajánlanám neki és nem is kérném vissza, de ha ragaszkodik hozzá, akkor visszaadhatja. Nem vagyok anyagias és jól keresek, plusz pont a párom az, akinél ez nem kérdés.
2018. febr. 28. 13:38
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Persze. Vissza sem kérném a 30 ezret tőle. Alap, hogy segítsünk egymáson, ha szerelmesek vagyunk és együtt élünk. Nem is kérdés.
2018. febr. 28. 13:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen embernek hogy lehet barátnője? Végig tudnád nézni, hogy éhezik a barátnőd és még egy szendvicset sem tud venni? Hallod te normális vagy???

Az lenne a minimum, hogy ebben a hónapban nem kérnéd el tőle a rezsinek meg semminek a felét.

Nem értem, hogy néhány nő hogyan tud együtt élni ilyen alakokkal. Ez már túl mutat minden sóherságon.

2018. febr. 28. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!