Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteg vagyok, pszichológushoz kellene fordulnom?

Figyelt kérdés
Egy rossz házasságban vagyok benne azthiszem. 10 éve vagyunk házasok. Eleinte jó volt minden,csak amikor külföldön dolgoztam a feleségem megcsalt ,de végül együttmaradtunk. Rá pár évre én is megcsaltam,2 évig volt szeretőm akibe szerelmes voltam ő is belém. Ő akart volna rendes kapcsolatot velem,sőt családalapítást is. Viszont előtte egy könnyűvérű nő volt,több ismerősömmel is lefeküdt ezért nem mertem vele komoly kapcsolatba kezdeni és szakítottunk.(még mindig szerelmes belém a szakítás után 1 évvel is ...) Viszont képbe van egy másik nő aki a teljes ellentettje a volt szeretőmnek. párszor randiztunk lelkileg jól kijövünk ,de nem engedte azt sem ,hogy megcsókoljam,mivel feleségem van még. Mégegy nő van képbe a párom egy munkatársa aki szintén nagyon bejön de nem volt még semmi köztünk,nem merek így próbálkozni,hogy a párommal dolgozik együtt,viszont ahogy egymás szemébe nézünk(kb a szemünnkel megdugnánk egymást...)Ez a 4 nő körül forog az életem ez jár folyton az eszembe.( a munkámat éppen el tudom végezni közepes szintén,de minden más időmben ezek a nők körül kattog az agyam). Valami nagyon nem ok velem szerintem.
2018. febr. 27. 10:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
huh, az nem semmi. És terápiába jártál esetleg, vagy fontolgatod?
márc. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!