Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem engedi, hogy egyek?
27 éves nő vagyok 160 cm 55 kg a barátom nem engedi,hogy egyek azt akarja,tőlem,hogy 40 kg legyek,és kilátszódjon a csontom.Utálom mikor méreget engem,hogy hogy nézek ki.
Annak örülök,hogy ö jót akar nekem,de kicsit túlzásba viszi.
Tegnap egész nap nem ettem semmit ,tegnap du-tán át ment anyukájához és hozott rizseshust a kedvencem :)
Lementem a konyhába,mondom de finom,a barátom rám kiabált én nem ehetek!! Mondom akkor jo megyek vissza a szobába,lehet én vagyok a nem normális de ez nekem szarul esett!ö persze előttem zabál.. Én egész este hozzá sem szóltam,úgy feküdtem le aludni,hogy korgott a gyomrom,alig vártam,hogy reggel legyen,és egyek a munka helyemen.
Most szépen összecuccolsz és költözöl.
Ha ezt hagyod, akkor nem tudlak sajnálni
Legközelebb ígérd meg neki, hogy csak 3 falatot eszel az íze kedvéért, aztán mész a wc-re és kihányod.
Anyám...
Biztos jót akar neked, azért fogyaszt le 40 kilóra, azért akarja, hogy minden csontod látsszon.
Ha már okosabb nem lehetsz, legalább szép legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!