Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a párom viselkedését. Segítene valaki megfejteni?
23 éves èn pedig 21. Egyik nap még azt ecsetelte, hogy velem alarja leélni az életét, el akar venni és már gyűrűt is nézett. Ez volt szerdán. Csütörtökön viszont valamin úgy kiakadt ( fogalmam sincs min, ne kérdezzétek én is ezt akarom tudni), hogy nem szól hozzám. Elküldött minden szép helyre és nem beszél velem. Nem tudom mi lehetett a probléma, teljesen általános dolgokròl beszéltünk, meghogy kinek hogyan telt a napja, semmi sértőt nem mondtam, megis valamin felkapta a vizet.. nem tudtam mire vélni, úgy érzem direkt akar megalázni. A legjobb, hogy tegnap ràm ìrt hogy nincs semmi gond, ne aggódjak és mintha semmi sem történt volna. Azt hittem felpofozom, és még én voltam a hibás, amiért számon kértem...
5 éve vagyunk együtt, eddig nem csinált még ilyet...en ezt nem tudom hova rakni ..mi volt ez szerintetek?
Ja, ha meg bevágja a durcát, akkor érdemes azon is elgondolkodni, hogy 23 évesen mennyire felnőtt férfi. Ezek a házasság tervek így még nagyon koraiak.
Az is lehet, hogy simán ráparázott erre az egészre.
Ezért azért illene magyarázattal szolgálnia. Oké, hogy ő kitől oltás magát, de a te károdra.
31/f
Ja, hát ha engem így lepattintana a párom, ráadásul kommunikálni luxus lenne neki, akkor bizony összecsomagolnék és elköltöznék.
Éretlen játszmázós kis hülyékre pont nem lenne szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!