Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, ha a barátnőm 6 órán keresztül nem ír nekem, mikor tanfolyamon van, csak ha vége?
Igen, teljesen normális.
A kérdése viszont nem.
Én sem látok abban semmi rendkívülit ha amíg tanfolyamon van nem ír.Majd beszétek ha hazaér.
Férjem fel szokott hívni ha dolgozik, de nem 3 percenként, pedig van amikor órákon át nincs munka, csak az ebédlőben beszélgetnek, de ettől függetlenül nem kell egymásra ennyire tapadni.
Van, hogy én is felhívom, van hogy konkrét mondanivalóm van, van hogy csak mi újság.De fölöslegesen minek "háborgassuk" egymást?
Nem gondolod, hogy szünetben elmegy mosdóba, iszik egy kávét, eszik.Tudod az emberi szükségletek.
Majd este vacsinál elregéled neki, hogy mit szerettél volna írni.
Miért írna már? Oktatáskor odafigyel nyilván, nem akarja elveszíteni a fonalat.
Szünetben pedig mosdó, kávé, üdítő, dumcsizás a többiekkel. Olyankor az ember pont nem az írogatásra gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!