Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg anyukámat hogy el mehetek e a
fiúmhoz?
Ott akarsz aludni, vagy hogy gondoltad?
2010. jún. 8. 15:46
Szerintem te még mindig túl fiatal vagy hozzá. Ha az én gyerekem lennél biztos nem engedném ezt, de te tudod...
2010. jún. 8. 15:47
anyu elmehetnek a baratomhoz? de ejszakara nem valoszinu, hogy elengedne...
2010. jún. 8. 15:47
1. Mutasd be neki a srácot, ha még nem történt meg!
2. Anyu, ha Bélával [a barátod nevét helyettesítsd be] találkozozm, szeretnél tudni róla?
A dolgot nehezíti, ha asrác nem lesz szimpatikus a szüleidnek. Ebben az esetben két dolog lehet. Vagy a srác gáz (csak te nem veszed észre, mert belé vagy zúgva), vagy a szüleiddel van baj. Ezt itt a fórumon senki nem tudja ismeretlenül megitélni. Ha ez a helyzet, akkor beszéld meg egy olyan felnőttel a kérdést, akivel megbíztok egymásban. Legjobb ha valamelyik közeli rokonoddal van ilyen kapcsolatod, pl. egy 10 évvel idősebb testvér, ha akad.
2010. jún. 8. 15:59
Hát, ha találkozni szoktam valakivel (akár fiúval), akkor csak azt mondom a szüleimnek, hogy elmentem, majd jövök ekkor vagy akkor. Nincs probléma, de van nálam telefon, hogy el tudjanak érni. Már kb 2-3 éve így csinálom. Vagy nálatok mindenért el kell kéredzkedni? Amúgy ha elmondod, szépen, nem követelőzve, akkor biztos elengednek. Már nem vagy kicsi a fiúkhoz (aadig a pontig, amíg maximum petting van). :)
15/l
2010. jún. 8. 15:59
nem ismerem a szüleidet de igazat megvallva hiába érzed magad idősnek azért a 14 nem olyan sok...főleg úgy ha ha ott akarsz vele aludni...nem kellene össze vissza hazudoznod erről anyudnak de nem sok esélyt látok arra h ha az igazat mondod elengednének...
mellékesen ha az én lányom lennél én sem engednélek...és ha magamról lenne szó ennyi évesen magamat sem engedném el xD jujj ez a vége már gáz volt...nem baj érted te... elég még nektek a nappal.. :) 17/L
2010. jún. 8. 16:01
légy türelemmel ha betöltöd a 18 engedékenyebbek lesznek és lehet hogy ezt már mondták meg uncsi szöveg de ök tényleg a javadat akarják miért baj az ha féltenek inkább örülj az életnek és a fiud is örüljön hogy van barátnöje
2010. jún. 8. 16:01
szerintem még nagyon fiatal vagyok ehhez. hidd el, ilyen korban még nem lehet élvezni ezt a dolgot, még túl gyerek vagy. ne haragudj meg ezért, én nem elítélem a mai fiatalokat, de tapasztalatból mondom. engem mindig szigorúan neveltek, még 16 éves koromban is időre jártam haza, a legelső pasim is csak 18 évesen aludhatott ott és egyébként is csak 17 évesen feküdtem le az első pasimmal. azóta több kapcsolatom is volt, több fiúval is lefeküdtem (persze csak jó pár hónap ismeretség után) és egyáltalán nem bántam meg hogy ilyen sokáig vártam, mert csak 21 éves korom után kezdtem el élvezni igazán, akkor jöttem rá az igazi "lényegre". lehet, hogy én vagyok maradi, de nem vagyok egy csúnya lány, nem ezért vártam ilyen sokáig (mások mondják, meg sok fiú megakart kapni), de nem is érdekeltek. hidd el, tapasztalatból mondom, még ráérsz vele legalább 1-2 évet. de ha esetleg mégis ezt akarod, én remélem hogy anyukád nem fog elengedni, akárhogy is kéred és majd pár év mulva rájössz, hogy helyesen cselekedett, és megfogod neki köszönni. de persze, most úgysem ezen jár az agyad, most úgyis azt mondod, hogy baromság. ezt csak azért írtam le, hogy erről az oldalról is lásd a dolgokat.... 27/L
2010. jún. 8. 16:03
9/16 A kérdező kommentje:
NEM AKAROK OTT ALUDNI!!! Csak elmenni délután pár órára dumálni...
10/16 A kérdező kommentje:
Meg otthon lennének a szülei is.
Kapcsolódó kérdések: