Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok fel-felajánlgatja, hogy keressetek mást nyugodtan, arra ti hogyan reagáltok?
Kezdem unni, hogy, ha felhozok egy apróbb problémát is, akkor ő ezzel oldja meg, hogy: "Ha nem tetszik, keress olyat, aki ilyen/olyan." "Ha nem tetszik, keress mást, aki megcsinálja." Ilyenekről beszélek.
Én közöltem vele, hogy nem kell megadni a lehetőséget, ha akarok, majd megyek, én sosem ajánlottam fel neki, hogy mehet, ha akar.
Azonnal összecsomagolnék és elmennék.
Ha ilyen hülye, meg is érdemli, hogy egyedül éljen.
Aki nem hajlandó változni, hogy akar fejlődni? O.o
Nem jöttem volna vele össze.
Nalunk is szokott lenni hasonlo beszolas (holgy reszrol) azert nem ilyen..en ilyenkor mindig mondok vmi ugyanolyan szintu kedvesseget neki hogy ne erreze hogy o barmit mondhat tehet kovrtkezmenyek nelkul...
Ha ilyet mondana tobbszor, es olyan lenne a kornyezet amibe ez durvan jon ki azert kiakadnak. Egyebkent lehet hogy csak a csaj termedzete ilyen
Hát akkor keress mást, aki jobb, ennyi.
Manapság mindenki pótolható vagy lecserélhető. :) 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!