Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el a lánynak, hogy csak egy alkoholista senki vagyok?
Azért vagy nagyon hitelesen tudod alakítani a nem alkoholista alkoholistát és/vagy túl butuska a lány, vagy kamu az egész sztori...
Ha szeret, akkor a villád nélkül is szeretett volna, meg a sok hazugság ellenére is. A hazugságot senki sem tolerálja. Az meg hogy azt hiszed, hogy mindenki csak hazudik, téged minősít megint.... Mindegy.
Mihamarabb tudasd vele szerintem, rakj le elé egy villát (mondjuk masnival átkötve), hogy tessék, kész a felújítás. :D
Amúgy is, ha annyira jó a beszélőkéd, akkor ezt meg tudod oldani. Utána meg majd kiderül hogy hogyan alakul (vagy itt olvassuk a lány "beleszerettem de hazudott, most mit tegyek?" kérdését).
"de őszintén, mindenki ezt csinálja manapság én úgy vettem észre"
Na, emiatt az önmentegető hozzáállás miatt valószínűtlen, hogy valaha is megváltozz, szóval mondd el neki minél hamarabb. Vagy ne; szórakozz vele tovább, aztán nagyobb lesz majd a pofára esés, a lány meg elveszti a bizalmát a férfiak iránt, és onnantól legalább jóval óvatosabb lesz, szóval kevésbé valószínű hogy a jövőben csőbe húzzák.
Ha látni akarja a villádat, mutasd meg neki a konyhai fiókban.
(De előtte takaríts ki!)
Kedves Kérdező!
A világot és azt a szerencsétlen lányt hibáztatni és rájuk vetíteni a fusztrációidat undorító dolog. Ez az elkerülő, éretlen, projektáló viselkedés nem vezet sehova.
Egy alkoholista senki vagy, ezt jól látod! A döntés viszont a kezedben van, hogy ezen változtass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!